Gigi Becali, desfiintat de o fosta glorie a Stelei

Joi, 03 Februarie 2011, ora 09:21
5128 citiri
Gigi Becali, desfiintat de o fosta glorie a Stelei

Gigi Becali, finantatorul Stelei, este atacat dur de o fosta glorie a clubului "ros-albastru". Lajos Satmareanu il desfiinteaza pe latifundiar dupa ce el si mai multi dintre fostii sai colegi au fost dati afara din Ghencea.

Indepartat din functia de antrenor al juniorilor Stelei, Satmareanu il arata cu degetul pe Becali.

"Am fost executati de Steaua. De fapt, de Gigi Becali. Murdar atacul asupra noastra, cum ca suntem betivi. De 8-9 ani, noi, antrenorii de la copii ai Stelei, am trait in teroare. Fie vara, fie iarna am fost amenintati ca vom fi dati afara. Numai de chin am avut parte de la Gigi Becali", a declarat Lajos Satmareanu in Gazeta Sporturilor.

Fostul fotbalist al Stelei a dezvauit si maniera in care a fost concediat de actuala conducere a gruparii din Ghencea.

"Am fost chemati sa semnam niste hartii. Erau de preaviz. Socul a fost foarte mare dupa atatia ani de munca la Steaua. Sunt sincer si va spun ca aceia care au ramas sunt antrenori buni, dar si de noi era nevoie."

Satmareanu a negat apoi vehement acuzatiile aduse de Becali, care a declarat ca a renuntat la fostele glorii deoarece unul dintre fostii sportivi avea probleme mari cu bautura.

"Domnule, de zece ani de zile n-am mirosit alcoolul, Sames e bolnav, iar Majearu daca bea o bere pe saptamana. Recunosc ca au fost niste probleme cu Balan la un moment dat, dar doar atat."

Satmareanu si-a amintit in final cum Valeriu Argaseala, actualul director economic al Stelei, i-a promis ca nu va pleca din Ghencea inaintea lui.

"Imi vine sa rad. Parca-l aud pe Vali acum un an: Lajos, de aici nu vei pleca decat cand voi pleca si eu!. Vorbe goale. Helmuth nu stiu daca stie ce se intampla. Ori nu se baga, cu toate ca Majearu a fost colegul lui."

Omul care a jucat un deceniu pentru Steaua a incheiat amar, spunand ca salariul lunar pe care Gigi Becali i-l ofera lui Ionut Lutu, pentru un post inca nedefinit, i-ar fi tinut pe fostii sportivi inca un an in Ghencea.

"Becali face ce vrea pana la urma cu banii lui, dar sa nu bage cutitul pe la spate, miseleste, in noi. Cu banii pe care-i da lui Lutu pe luna, ne tinea pe noi un an. Salariul meu era ceva mai mare, dar Majearu, Sames sau Balan aveau 7-8 milioane de lei pe luna. Ce credeati? Dar pentru noi erau bani. Din ei traiam. Asta e viata. Vom vedea ce va fi de acum incolo."

Gigi Becali ataca dur fostele glorii ale Stelei

Gloriile alungate de Becali se revolta

Gigi Becali a dat afara de la club nu mai putin de 6 foste glorii ale Stelei. Cei 6, Majearu, Aelenei, Satmareanu, Sames si Troi, alaturi de Titi Dumitriu, au fost concediati din functiile pe care le detineau la Academia "ros-albastrilor".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Becali desfiintat fosta glorie Steaua, #Satmareanu ataca Steaua, #glorii Steaua date afara, #Satmareanu Majearu Sames Balan concediati , #Steaua