Gigi Becali dezlantuit. Vezi ce spune despre Steaua, Piturca, Meme Stoica si Ceausescu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 14 Decembrie 2010, ora 07:22
4160 citiri
Gigi Becali dezlantuit. Vezi ce spune despre Steaua, Piturca, Meme Stoica si Ceausescu

Gigi Becali are planuri mari la Steaua, insa totul depinde de meciul cu Napoli. In cazul unei calificari in saisprezecimile Europa League, latifundiarul promite investitii masive, dar daca echipa va fi eliminata spune Lacatus va ramane cu jucatorii de acum.

"Daca ne vom califica, atunci suta la suta ne vom intari puternic. Cand esti prezent intr-o competitie europeana, esti obligat sa te prezinti la inaltime. Daca nu ne vom califica, e posibil sa ramanem cu lotul actual", a spus Becali intr-un interviu publicat in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Intrebat ce ar face daca Victor Piturca l-ar anunta ca este dispus sa revina la Steaua, Becali a raspuns hotarat.

"Il voi refuza si ii voi spune ca onoarea nu costa bani, iar pe piatra mea de mormant vreau sa scrie onoare. Ii mai spun lui Piturca un lucru, ca onoare nu inseamna sa-l dau acum afara pe Lacatus, care a venit si m-a ajutat cand mi-a fost greu", a mai spus latifundiarul, dezvaluind apoi cu ce a gresit in relatia cu fostul selectioner.

"Aici am gresit, ca i-am dat putere prea mare. Chestia cu masinile oamenilor mei, ca le-a luat jeep-urile lui Argaseala si Ghiorghisor si le-a dat cate un Alfa Romeo sfideaza demnitatea. Eu habar nu aveam."

Cand a ajuns la subiectul Meme Stoica, Becali l-a criticat intr-o masura pe managerul general al clubului.

"MM e altfel acum, cred ca e si natural sa fie asa. Eu incerc sa-i sterg din cap acei 3 ani in care a absentat, dar el... El nu mai e ala de dinainte. Nu mai are puterea aia, desi eu i-am dat-o, inca nu s-a inradacinat ca lumea. I-am zis: Bai, Mihai, infige-te mai repede, prinde radacini. Nu, nu mai e ala, simt ca inima lui nu e suta la suta aici, dar repet, cred ca e normal sa fie asa."

"Vreau sa fiu ca Ceausescu"

Gigi Becali a intentioneaza sa instaureze o "dictatura financiara" in Liga 1 si sa aduca cei mai buni fotbalisti din Romania in Ghencea, asa cum se intampla inainte de 1989.

"Vreau sa fac ceea ce a facut Ceausescu pentru Steaua. Ce a insemnat el pentru aceasta echipa sa insemn si eu. Familia Ceausescu a reusit prin dictatura politica, nu? Lua tot ce e mai bun in tara. Asa trebuie sa fac si eu si voi putea prin dictatura financiara. Voi lua tot ce e mai bun in tara deoarece am vazut ieri meciul lui Real Madrid, pac, pac 3-1. Meciul Barcelonei, pac-pac 5-0. Asa trebuie sa ajungem si noi in Romania", a incheiat Becali.

Altfel, Steaua va juca miercuri ultimul meci al sezonului, in deplasare la Napoli. Partida va incepe la ora 22.05 si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Gigi Becali dezlantuit, #Becali Meme Stoica, #Becali Ceausescu Steaua, #Becali transferuri Steaua, #Napoli Steaua LIVE , #Steaua