Gigi Becali dezvaluie o conspiratie in cazul "Valiza"

Marti, 17 Aprilie 2012, ora 16:38
1986 citiri
Gigi Becali dezvaluie o conspiratie in cazul "Valiza"

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a dezvaluit o conspiratie in cazul "Valiza".

Aflat in asteptarea sentintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie in acest dosar, Gigi Becali a anuntat ca procurorul care a instrumentat acest caz este "sclavul lui Paszkany".

"Procurorul e al lui Satan! E sclavul la Paszkany, am aflat si eu zilele trecute! Asta se intampla in Tara Romaneasca", a afirmat Gigi Becali in fata jurnalistilor reuniti in fata "palatului" sau din Aleea Alexandru.

Latifundiarul a reaprins, in aceste zile, conflictul cu patronul liderului Ligii 1, CFR Cluj, astfel ca aceasta declaratie vine in contextul altor acuzatii lansate dinspre Pipera.

Dupa ce a dezvaluit implicarea lui Arpad Paszkany in cazul sau, Becali a anuntat ca nu va renunta la premierile adversarilor din prima divizie.

"Sunteti nebuni? Daca era premierea mita, eram retrogradati deja. Orice ar fi, tot voi premia in ultimele etape. Premiez 100 de ani de acum inainte!", a mai spus Becali.

O ziarista, jignita la "palat"

O jurnalista aflata in "echipa" de la "palatul" lui Becali a fost jugnita de acesta pentru ca... punea prea multe intrebari.

Deranjat de faptul ca respectiva ziarista nu gusta glumitele de salon, Becali a lovit microfonul acesteia si a catalogat-o simplu, "proasta", inainte de a se urca in masina.

"Sa nu te mai vad pe-aici, esti prea proasta!", a fost "verdictul" lui Gigi Becali.

Inalta Curte de Casatie si Justitie va anunta marti sentinta in cazul "Valiza", in care Gigi Becali este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Procurorii au cerut patru ani de inchisoare pentru finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#becali conspiratie caz valiza, #becali paszkany caz valiza, #becali verdict caz valiza, #becali jignit ziarista, #gigi becali premiere , #Steaua
Comentarii
V
valencia
rank 1
medeule,nu cumva tu erai ziarista aia proasta ?!