Gigi Becali face dezvaluiri incredibile din culisele Universitatii Craiova

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 08 Decembrie 2010, ora 18:45
5518 citiri
Gigi Becali face dezvaluiri incredibile din culisele Universitatii Craiova

Gigi Becali, finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a facut dezvaluiri incredibile din culisele scandalului izbucnit la Craiova.

Imediat ce a aflat ca Stiinta se afla in pragul falimentului, latifundiarul a inceput sa toarbne gaz pe foc, declarand ca managerul oltenilor, Victor Piturca, poate vinde in orice moment 3 fotbalisti, fara a avea acceptul patronului.

Mai mult, Becali sustine ca Piturca a imprumutat aproape doua milioane de euro pentru a achita salariile si cheltuielile cu echipa si trebuie sa returneze aceasta suma la inceputul anului viitor.

"Piturca a declarat ca il da pe Gaman. Exact asa a zis: 'Il dau pe Gaman in tara'. Asa spune omul. Din ce stiu eu Piturca a dat un milion si opt sute de mii la club si de aceea a iesit in fata, ca sa vada oamenii ca nu e tradator. Piturca a luat acesti bani de la alta persoana si a garantat ca ii da inapoi pana la 1 ianuarie. Poate sa faca Mititelu ce vrea el, daca nu ii da banii sa achite datoria, il vinde pe Gaman cu ochii inchisi.

Are dezlegari in alb sa vanda 3 jucatori. Cei 3 jucatori nu mai sunt ai lui Mititelu, sunt ai lui Piturca. Daca Piturca il da pe Gaman in tara, eu sunt unul din cumparatori. Nu ma intereseaza ce face Craiova. Jucatorii nu sunt sclavi, sunt oameni care joaca fotbal. ", a declarat Becali la GSpTV.

Piturca, acuzat ca incearca sa fure Universitatea Craiova de la Mititelu

Piturca: E posibil sa plec de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova, aproape de retrogradare din cauza datoriilor

Victor Piturca si Adrian Mititelu, managerul si patronul Universitatii Craiova, au anuntat ca echipa are mari probleme financiare, existand posibilitatea retrogradarii daca nu se vor gasi bani.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Becali dezvaluie culise Craiova, #probleme Universitatea Craiova, #Becali transfer jucatori Craiova, #Piturca pleaca Craiova , #Steaua
Comentarii
Poza Cititor ziare com
Cititor ziare com
rank 5
Astept dezvaluiri incendiare de la Steaua