Gigi Becali face ordine in vestiarul Stelei: Presiune, stres si teroare

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 17:39
2314 citiri
Gigi Becali face ordine in vestiarul Stelei: Presiune, stres si teroare

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, pune presiune pe jucatori lui Ilie Stan inca din ziua reunirii lotului.

Latifundiarul din Pipera a promis ca va discuta cu fiecare stelist in parte inaintea plecarii in cantonament si ca ii va tine pe fotbalisti in presiune si stres in retur.

"Vreau sa ma intalnesc cu toti jucatorii, sa le transmit tot ce am de transmis. Si am sa le spun: 'Ba, baiatule, uite cine este concurentul tau! Nikolici, Mihai Costea, Tatu, Machado. Patru insi sunteti, joaca numai doi. Va convine? Daca nu, spuneti acum pe loc!', 'Bai Tibi Balan, ia zi-mi mie tata. Te-am luat ca esti creierul echipei. Esti capabil sa tragi de tine in cantonament sa arati ceva in fotbal?' Ca m-a innebunit toata lumea cu Tibi Balan, jucator talentat.

Florin Costea trebuie sa demonstreze ca poate sa joace. Dar nu sa stea sa dea gol. Nu tata, la Steaua toata echipa joaca si in aparare si in atac! Nu faci si faza defensiva, stai pe banca! Steaua nu-i Universitatea Craiova.

Datoria mea e sa le dau bani, iar a lor e sa joace fotbal. Daca nu joaca, ii trimit sa se antreneze in Pipera. Pe jucatorii romani trebuie sa-i tii in presiune si stres! Presiune, stres si teroare!", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Jucatorii Stelei s-au prezentat, luni dimineata, la baza de la Mogosoaia, la reunirea lotului dupa pauza de Sarbatori.

Steaua s-a reunit

Fotbalistii s-au prezentat la baza FRF in jurul orei 10.30, de la 11.00 ei fiind scosi pe terenul de antrenament pentru prima sedinta de pregatire din acest an.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #becali steaua, #Steaua cantonament iarna , #Steaua