Gigi Becali iese la atac dupa un nou joc slab al Stelei: Iata ce spune despre plecarea lui Reghecampf

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 12:09
8782 citiri
Gigi Becali iese la atac dupa un nou joc slab al Stelei: Iata ce spune despre plecarea lui Reghecampf
Foto: Hepta

Gigi Becali a iesit la atac dupa un nou meci slab facut de Steaua in Liga 1.

Latifundiarul a pus din nou tunurile pe jucatori, protejandu-l in acelasi timp pe antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Becali s-a declarat dezamagit de jocul Stelei de la Iasi si ii acuza pe fotbalisti ca se protejeaza pentru meciurile din Europa League.

"Ce, ala a fost joc de fotbal? Sunt foarte suparat, va dati seama. Nici nu stiu ce masuri sa iau. N-am ce. Vreau sa vad ce se intampla. M-am interesat sa vad ce s-a intamplat. Probabil cantonamentul din Turcia. Asteptam sa treaca baba cu colaci pana atacam noi. Cel mai modest joc, am mai avut noi, dar macar aveam ocazii, dar ratam. Am mai jucat slab, dar ca asta n-am pomenit. De parca nici la antrenament nu se joaca asa de slab. Cum era mingea la noi dadeam in spate la noi de parca era 5-0. Chiar daca joci miuta in cartier nu joci asa de lent.

Se gandesc toti la plecare si cred ca se protejeaza pentru meciul cu Zurich, ca ii vad de afara si prind contracte. Ei nu vor sa joace fotbal! Fotbalul e altfel, ala nu a fost fotbal. Trebuie sa castigam jocul cu Zurich, suntem mai valorosi si decat ei si decat turcii. Asa cred eu. I-am motivat deja, le-am dat una rece cu discursul asta al meu si gata. Asa ii motivez, valoare au. O sa asculte ei interviul meu", a spus Becali la Sport.ro.

In ceea ce priveste soarta lui Laurentiu Reghecampf, finantatorul Stelei sustine ca acesta nu are de ce sa isi faca griji.

"Nu am niciun avertisment pentru Reghe, niciodata! Cu el si Mene vorbesc mereu, astia doi sunt ai mei! Nu le dau niciodata avertisment, ii iubesc prea tare, vor pleca singuri de la Steaua cand vor ei. Reghe e 100% sigur de postul lui. Pleaca doar cand vrea el, mai ales ca e cu Meme acolo se impaca foarte bine. Eu ma impac bine cu ei, vorbesc deschis, nu ca un patron, sa-i impun, doar prieteneste, ne intelegem. Reghe pleaca doar cand vrea el, niciodata nu are postul amenintat", a mai declarat Becali.

Steaua a castigat destul de greu meciul disputat pe terenul celor de la Poli Iasi, scor 2-0, moldovenii evoluand cu un om in minus inca din minutul 5.

Vicecampioana este insa lider in clasamentul Ligii 1, cu 3 puncte in fata principalei urmaritoare, CSU Craiova.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Becali Steaua Liga 1, #Becali Reghecampf Steaua, #becali jucatori Steaua , #Steaua