Gigi Becali, in razboi cu CSA Steaua

Vineri, 11 Iunie 2010, ora 19:59
2694 citiri
Gigi Becali, in razboi cu CSA Steaua

Gigi Becali a inceput un adevarat razboi cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucuresti, proprietarul complexului sportiv din bulevardul Ghencea.

Incoltit de reprezentantii CSA, care ii cer sa achite restantele la chirie, latifundiarul a scos un nou iepuras din joben, el dand clubul in judecata pentru o serie de datorii facute cu mai bine de 15 ani in urma.

"Clubul Sportiv al Armatei a inceput sa se imprumute la fosta banca Bancorex inca din 1994, pentru modernizarea stadionului. Bancorex a dat faliment iar creantele au fost preluate de AVAB. Ei le-au vandut mai departe lui Becali iar acesta le-a cesionat, contra cost, catre SC Steaua, care este acum detinatorul datoriei de 500.000 de euro", a explicat avocatul lui Gigi Becali, pentru ProTV.

Latifundiarul din Pipera si-a contrazis insa si avocatul spunand ca CSA Steaua are datorii in valoare de 1,3 milioane de euro, cu tot cu penalizari.

"Le-am spus: 'Bai, aveti sa-mi dati 1.300.000 de euro cu penalizari de 10 ani. cer sa se scada datoria pt chirie din acei bani'", a declarat Becali la iesirea de la tribunal.

Fostul actionar majoritar al "ros-albastrilor" a amenintat apoi ca va verifica daca reprezentantii clubului armatei au acte pentru terenul pe care se afla complexul sportiv si a afirmat ca brandul Steaua ii apartine.

"Eu cheltui milioane, platesc datoriile si tot mie imi dau in cap. Sa vedem ce zice justitia. Sa vedem daca au acte de proprietate pe terenul de-acolo. Brandul Steaua e al meu. Cer instantei sa se scada chiria din datoria pe care am platit-o. Nu plec din Ghencea, am bunuri de 7-8 de milioane de euro.

Eu nu sunt chirias acolo, stau sa-mi protejez investitia. Cum sa dau impozit pe stadion daca joc 4 ore de luna, 48 de ore pe an. Cum sa-mi ceri banii pe impozit, decat daca esti nebun la cap?", a spus Becali la Sport.ro.

M.D.

Citeste si:
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
Miercuri, la ora 10:00, a început votul online pentru preşedinţia USR. Preşedintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se desfăşoară în perioada 6-10...
Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO
Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO
Klaus Iohannis, președintele României, a fost extrem de critic în anul 2014 față de lucrarea de doctorat plagiată a lui Victor Ponta, comparativ cu reacția pe care a avut-o în cazul...
Comentarii
GhitzaTheOutLavv
rank 3