Sentinta in cazul "Valiza", amanata din nou

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 09:47
3239 citiri
Sentinta in cazul "Valiza", amanata din nou

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat din nou sentinta in cazul "Valiza", Gigi Becali urmand sa afle verdictul judecatorilor pe data de 17 aprilie.

La 6 martie, procurorii au cerut 4 ani de inchisoare cu executare pentru finantatorul Steleim dar verdictul a fost amanat pe 20 martie, respectiv 3 aprilie.

O eventuala condamnare a latifundiarului din Pipera ar duce la retrogradarea din Liga 1 a formatiei Steaua Bucuresti.

In 2008, Gigi Becali a fost trimis in judecata fiind acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata, el oferind 1.700.000 de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj pentru a-i invinge pe cei de la CFR Cluj in ultima etapa a sezonului 2007-2008.

In acelasi dosar, Selectionerul Victor Piturca este acuzat de favorizarea infractorului, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Teia Sponte, este acuzat de complicitate la dare de mita, iar Alina Ciul si Radu Marino sunt acuzati de favorizarea infractorului si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Tot marti este asteptat, dupa 3 ani si 41 de termene, si verdictul in "Dosarul Transferurilor". Pedepsele celor opt inculpati (fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu) nu vor fi insa finale, putand a fi atacate cu apel.

13,1 milioane de dolari este prejudiciul total pe care cei opt l-ar fi adus cluburilor, Federatiei Romane de Fotbal si statului roman.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Becali caz valiza, #Becali sentinta Valiza, #Becali inchisoare Valiza, #Steaua retrogradata Liga 1 , #Steaua