Gigi Becali, oferta fabuloasa pentru Marica! Ce mesaj i-a transmis din puscarie

Joi, 29 August 2013, ora 21:44
5053 citiri
Gigi Becali, oferta fabuloasa pentru Marica! Ce mesaj i-a transmis din puscarie

Gigi Becali, presedintele Stelei, isi doreste ca atacantul Ciprian Marica sa ajunga la echipa din bulevardul Ghencea. Pentru a-l convinge pe internationalul roman, latifundiarul i-a facut o oferta fabuloasa.

Astfel, Becali i-a ordonat lui Valeriu Argaseala, omul pe care l-a lasat la conducerea clubului in locul sau, sa discute cu Marica si sa ii transmita oferta lui.

Finantatorul Stelei i-a propus atacantului in varsta de 27 de ani trei variante de contract.

In prima dintre acestea, Marica ar semna un contract pe doi ani si ar avea un salariu net de 50 de mii de euro pe luna, cu o clauza de reziliere in valoare de 3 milioane de euro.

A doua varianta presupune acelasi salariu, dar o durata a contractului de un an si jumatate si o clauza de rezileiere in valoare de un milion de euro.

Ultima optiune pentru Marica este un contract pe perioada nedeterminata, cu un salariu de 30 de mii de euro pe luna, internationalul roman avand insa posibilitatea de a pleca oricand de la Steaua, fara pretentii din partea clubului.

Indiferent de varianta aleasa de Marica, acesta va avea bonusuri uriase daca va da randament, dupa cum urmeaza - 100.000 de euro pentru fiecare victorie a Stelei in grupele Champions League, 200.000 de euro pentru calificarea in optimile de finala ale Ligii sau 100.000 de euro pentru calificarea in saisprezecimile Europa League.

"Ciprian, te rog sa accepti conditiile mele. Sunt sigur ca ne va ajuta Dumnezeu, fiind impreuna, iar tu vei reusi in viitor, devenind si mai mare si mai faimos in Romania.

Prietenul tau GIGI din puscarie", a fost mesajul lui Becali pentru Marica, dupa cum anunta cei de la Fanatik.

Steaua, aproape de cel mai important transfer al anului

Ciprian Marica este liber de contract dupa ce s-a despartit de Schalke 04, la finalul sezonului trecut.

Internationalul roman se afla in lotul lui Dinamo, pregatindu-se sub comanda lui Gigi Multescu la Poiana Brasov.

In Germania, Marica avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Marica transfer Steaua, #Becali oferta Marica, #Ciprian Marica Steaua , #Steaua