Gigi Becali, pacalit de un politician fictiv

Vineri, 01 Martie 2013, ora 07:16
6094 citiri
Gigi Becali, pacalit de un politician fictiv

Oficialii Stelei au sustinut, de la inceputul acestei saptamani, ca biletele pentru meciul cu Chelsea s-au epuizat in timp record. Aproape 10 mii de bilete au disparut in mod misterios, fara ca sefii Stelei sa dea explicatii concrete.

Cu toate acestea, cu o saptamana inaintea meciului cu Chelsea finantatorul Stelei a recunoscut, in cadrul unei farse, ca mai are bilete la marele duel.

Cu o singura exceptie: cei care doresc biletele trebuie sa fie persoane cheie in lumea politica. Becali a fost victima unei farse facuta de ziarul ProSport, in cadrul careia s-a aratat dispus sa ofere 10 bilete pentru un consilier fictiv al lui Victor Ponta.

Ce s-a intamplat? Jurnalistii ziarului l-au sunat pe Becali si s-au prezentat drept Florin Scurtu, un nume inventat, dar cu ceva istorie in fotbalul romanesc.

Cand a aflat ca Scurtu ar fi consilierul lui Victor Ponta, Becali s-a luminat la fata si a dorit sa se intalneasca personal cu acesta pentru a-i inmana biletele.

Iata discutia dintre cei doi:

Scurtu: Alo, buna ziua, domnul Becali?

Becali: Da, cine e?

Scurtu: Toata stima, Florin Scurtu, consilier de stat la cabinetul lui Victor Ponta pe probleme de stiinta si tehnologie. Imi cer scuze ca va deranjez, va retin un minut, puteti vorbi?

Becali (raspunde in bascalie): Da, va rog, onoarea e de partea mea!

Scurtu: Ma bucur sa va aud. Felicitari pentru ce ati facut la Steaua, va deranjez intr-o problema personala, stiu ca va e dificil acum, in momentul asta...

Becali (plictisit probabil de astfel de solicitari): La subiect, la subiect, la subiect!

Scurtu: Ok, niste bilete la meci, se poate?

Becali (se umfla in pene): Pai, da' bineinteles!

Scurtu: Daca se poate, vreo 10 bilete?

Becali: Maine, trebuie sa-mi spuneti numele pentru cine doriti...

Scurtu: Sunt din anturajul familiei mele, dar sunt si consilieri din cabinetul premierului. Pentru mine si pentru familia mea sunt trei, eu cu fiica si cu baiatul meu, mai sunt trei consilieri de la cabinetul premierului Ponta...

Becali: Sa-mi spuneti maine, maine ma sunati...

Scurtu: Va sun maine personal, sa va dau numele exacte, ce si cum?

Becali (se justifica): Eu o sa ma interesez, stiti de ce!? Pentru ca, de ce...sunt foarte multi care zic: << Domn'e, eu sunt cutare, cutare, si ma pacalesc! >> Si nu-mi convine o pacaleala...

Scurtu: Sunt convins ca primiti telefoane si sute de telefoane de astea...

Becali: Deci, maine...ma sunati, ne vedem si o rezolvam, da!?

Scurtu: Am inteles. Va deranjez la palat, direct? Trimit pe cineva?

Becali: La ora 12, vorbim la telefon maine la 11-12, ca sa fiu eu sigur, ca sa fiu acolo, nu!?

Scurtu: Deci, vin personal, trimit pe cineva, cum facem?

Becali (il ia de sus pe consilier): Pai, daaaa', o sa veniti personal daca vreti atatea bilete. Daca voiati numai doua, trimiteati pe cineva.

Scurtu: Am inteles...Multumesc foarte mult pentru...

Becali (intervine, simte ca e posibil ca interlocutorul sa se supere si se justifica din nou): Daca vreti 10, trebuie sa fac investigatii (rade bland)...

Scurtu: Aoleuuu, deci va pun la treaba, cu alte cuvinte?

Becali: Pai, da' bineinteles! Pai, daaaaa'...

Scurtu (pluseaza la sentiment): O Stea avem in tara asta si trebuie s-o onoram si noi cu prezenta. Vreti, nu vreti, suporterii sunt de mai multe categorii, si de la Guvern, si mai mici, si mai mari...

Gigi Becali a cerut apoi detalii la Guvern despre misteriosul consilier, dar, chiar si asa, a fost de acord sa acorde biletele.

Becali: Eu nu inteleg... Eu am sunat azi la Guvern, am sunat, am vorbit cu consiliera domnului Ponta, dar nu mi-a spus nimic.

Scurtu (pare vexat): Nu v-a zis nimic!? Pai, va dati seama ca toata lumea vorbeste acum de meci, fiecare vorbeste pe nivelul lui de relatii si cunostinte..

Becali: Eu am sunat pe telefonul personal, pe care mi l-a dat domnul Ponta inainte, cu 14.14, nu stiu daca il stiti...

Scurtu (incurcat de aranjamentele lui Becali): Ok... stiu...am inteles. Fiecare se descurca cum poate. Daca dumneavoastra ma serviti, multumesc frumos, va deranjez maine cu un telefon si ne vedem la 12.

Becali: Maine astept un telefon de la dumneavoastra.

Scurtu: Multumesc mult. O seara buna, toata stima.

Dupa ce a aflat ca intreaga discutie a fost o farsa, iar Florin Scurtu nu exista, Becali a sustinut ca n-ar fi dat biletele. Totusi, Becali i-a anuntat pe politicienii interesati ca inca mai are bilete pentru ei.

"Am invitatiile mele, le dau la oamenii care sunt importanti. Nu v-a mers farsa. Nu ii dadeam niciun bilet. Trebuia sa il vad eu la fata. Oricine din Guvern ma suna, oricand, eu ii dau bilete. Si luni dimineata, si marti, la orice ora, eu am bilete pentru Guvern", a precizat Becali.

Fostii mari fotbalisti ai Stelei nu au primit bilete la Steaua - Chelsea si s-au declarat revoltati de acest lucru.

Steaua - Chelsea se va disputa pe 7 martie, de la ora 20:00, in direct pe site-ul Ziare.com.

C.S.

#bilete Steaua Chelsea, #bilete Steaua, #Steaua Chelsea, #Gigi Becali, #Florin Scurtu Becali , #Steaua
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
sa inteleg ca nu are voie sa dea bilete sau invitatii !??