Gigi Becali, razboi total cu Armata - ii ameninta pe generali cu DNA-ul

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 13:56
5556 citiri
Gigi Becali, razboi total cu Armata - ii ameninta pe generali cu DNA-ul
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a declarat razboi total Armatei, fiind aproape de a pierde dreptul de a reveni pe Ghencea si marca echipei.

Intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dupa-amiaza, omul de afaceri a atras atentia ca pe generalii implicati in acest scandal "ii vede DNA-ul".

"De ce tin ei stadionul de 2 ani in paragina si buruieni? De ce nu-l lasa pe Becali sa bage bani acolo. Eu vreau sa bag bani si nu sunt lasat, e normal asa ceva? Dar ii vede Dumnezeu. Si ii vede si DNA-ul", a spus Becali, potrivit Sport.ro.

Steaua a pierdut razboiul cu Armata: Anuntul lui Radoi

"Oamenii astia pe care ii contesta lumea in strada s-au invatat ca ei sunt stapani peste tot. Ei dau ordine pentru toata lumea, asa s-a intamplat si cu Steaua. Acei oameni care s-au crezut stapani, care inca sunt la Ministerul de Interne. Vorbesc despre oameni care au pus pe altii in locul lor, dar si cei pe care i-au pus acolo sunt tot impotriva Stelei. Vorbesc de Zisu si niste generali.

Dar sa le intre bine lor in cap ca in Romania se demonstreaza ca ei au stele mari, dar este in Romania care are o stea mai mare ca ei. Si e si mai inalta. E una numita DNA care ii cheama si le zice 'gata, abuz in serviciu'.

Nu vor mai putea sa faca ei asa ceva, sa dea ordine cum vor ei. (...) Ei vor sa tina o echipa de fotbal. Pai de unde au ei bani? Ca in Romania nu ai nici sponsori, nici tricouri nu vinzi macar. Pai daca-l iau pe Budescu acum, vand tricouri de 10 mii de euro. Cu ce bani vrea ministerul sa sprijine echipa, cu banii oamenilor?", a mai declarat Gigi Becali.

Acesta a precizat ca nu va mai merge la negocieri cu Armata.

"Daca ii cheama pe Talpan si pe Boroi la DNA si ii intreaba de ce Armata vrea sa ia Steaua, o sa zica imediat ca Oprea le-a cerut asa, generalul care mergea cu coloana oficiala. Unde a mers de 1.600 de ori cu coloana oficiala? Pentru siguranta nationala? Care siguranta nationala si securitate?

(...) De ce tu Boroi si generalii tai stati cu cu emblema si mergeti la sprituri? De ce nu ma lasati pe mine sa bag bani la Steaua? Lasati-ma sa trag la caruta, pentru ca trag la caruta Romaniei", a mai spus patronul Stelei.

In razboi cu Armata, Becali a vrut sa cumpere un stadion pentru Steaua: Trebuia sa plateasca o avere

Aflat in razboi deschis cu Armata, Gigi Becali a incercat recent sa cumpere un stadion din Bucuresti pentru ca echipa sa sa aiba unde sa isi joace meciurile de acasa si, mai ales, unde sa se antreneze.

Latifundiarul a pus ochii pe arena din Cotroceni, care apartine Bancii Nationale Romane, insa a renuntat la idee atunci cand a aflat pretentiile proprietarului.

Nu mai putin de 22 de milioane de euro a solicitat BNR pentru a renunta la complexul sportiv din centrul Bucurestiului.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Gigi Becali generali DNA, #Becali razboi Armata, #Becali Armata marca Steaua, #Becali Armata stadion Ghencea , #Steaua