Gigi Becali, reclamat la DNA

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 14:47
2905 citiri
Gigi Becali, reclamat la DNA

Presedintele clubului FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a anuntat ca il va reclama la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pe finantatorul Stelei, Gigi Becali, in cazul neachitarii clauzelor contractuale pentru transferul fotbalistului Eugen Baciu.

Fostul primar al Bacaului sustine ca latifundiarul din Pipera a influentat deciziile Comisiei de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) in cazul Baciu si este hotarat sa depuna o sesizare la DNA indiferent de hotararea Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

"In cazul Baciu, Becali a platit 100.000 de euro si la folosit sapte ani de zile. A avut posibilitatea sa-l vanda in aceasta perioada, iar la terminarea contractului trebuia sa ne dea 400.000, pentru ca jucatorul valora 500.000 in momentul tranzactiei. Au trecut 7 ani si trebuia sa ne luam banii pentru ca exista o clauza in contract.

Noi am respectat toate clauzele contractuale. Dupa decizia TAS ne vom adresa procurorilo DNA. S-a intamplat ceva la Comisii, deci este un act de coruptie. Ceva e putred si noi l-am atentionat deja pe Mircea Sandu.", a declarat Dumitru Sechelariu la Sport.ro.

Oficialul moldovenilor a mai dezvaluit ca echipa FCM Bacau va fi retrasa din Liga 2 in semn de protest fata de arbitrajele partinitoare din esalonul secund.

"Incepand din luna decembrie, FCM Bacau isi va inceta activitatea in semn de protest. 10 din cele 13 partide pe care le-am jucat in acest sezon au fost influentate de greseli de arbitraj. Sa zicem ca arbitrii mai gresesc, dar comisiile nu fac nimic?", a mai spus Sechelariu.

Dupa 13 etape, FCM Bacau ocupa locul 13 in Seria 1 a ligii secunde, aflandu-se la un singur punct de prima pozitie care duce in Liga 3.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Becali reclamat DNA, #Sechelariu Becali DNA, #Eugen Baciu Steaua, #FCM Bacau , #Steaua
Comentarii
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4
Traiasca Sechelariu si echipa-i de ciumetzi,
Poza Tamerlan
Tamerlan
rank 1