Gigi Becali si-a desfiintat din nou jucatorii

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 09:53

   

Gigi Becali si-a desfiintat din nou jucatorii
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, si-a desfiintat jucatorii dupa esecul de la Galati, principalii vinovati fiind considerati Tatarusanu, Abrudan, Latovlevici sau Apostol.

Latifundiarul din Pipera a comentat ironic in timp ce se derulau imagini din partida pierduta de Steaua la Galati, scor 0-1.

"Tatarusanu si Abdrudan se invita reciproc la minge. Abrudan zice ia-o tu, Tatarusanu zice ia-o tu. Uite ce pase, de la Abrudan la Geraldo, de la Geraldo la Abrudan! Hai ca ma enervez... Ia uite, acum vad... Abrudan asta cade singur! E clar, in iarna trebuie sa fac curat. Poate pe Geraldo il mai tin, ca asta parca e totusi fotbalist, dar ceilalti din aparare... out! De ce nu a jucat Gardos, nu stiu",

Ia uite si la asta! Ia gol din patru metri. I s-a urcat si astuia la cap. Mama, ce am zis ca l-am pacalit pe Marian Iancu cu Latovlevici... Bravo, Mariane! M-ai pacalit iar. Maine o sa zica si Latovlevici asta ca e mare fotbalist, asa ca Apostol, care isi permite sa le zica mucles la ziaristi.", a comentat Gigi Becali la GSP TV.

Steaua a pierdut partida disputata in deplasare cu Otelul Galati, scor 0-1, rezultat in urma caruia Edi Iordanescu a fost inlocuit cu Marius Lacatus.

C.F.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2129 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ALTERNANTZA
rank 4
Daca avem in vedere ce sume a cheltuit pentru achizitii de jucatori, si...
... care sunt rezultatele obtinute de echipa, dl. Jiji e indreptatit sa le reproseze foarte multe indolentilor si imbuibatilor din lotul Stelei!
valencia
rank 1
presimt ca gigi,de buna voie si nesilit de suporteri,se va retrage
undeva in munti,la o stana de boi!miorita versiune 2011!!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor