Gigi Becali si Mourinho pregatesc afacerea secolului in Liga 1

Sambata, 03 Martie 2012, ora 08:02
4221 citiri
Gigi Becali si Mourinho pregatesc afacerea secolului in Liga 1

Gigi Becali are planuri mari in acest an si il implica si pe Jose Mourinho in ceea ce se doreste a fi cea mai mare afacere din istoria fotbalului romanesc.

Finantatorul Stelei a ramas incantat de evolutiile fundasului central Vlad Chiriches si planuieste sa-l vanda in vara.

Becali a afirmat ca jucatorul in varsta de 22 de ani va pleca de la Steaua pentru 10 milioane de euro la Chelsea, echipa pe care Jose Mourinho o va prelua din vara, conform informatiilor din presa britanica.

"Am refuzat o oferta de cinci milioande euro pentru el. Singura oferta pentru care i-as da drumul lui Chiriches ar fi de 10 milioane de euro, dar si atunci m-as pacali. Ma iau si eu dupa ce spun specialistii precum Cornel Dinu. Daca are rabdare, el va juca sub comanda lui Mourinho. El, daca are rabdare, el va pleca la Mourinio! La Mou-ri-ni-o, acolo va pleca! Acolo o sa il ia pe Chiriches! El va fi unde e Mourinho, intr-un an de zile!", a anuntat Becali la GSP TV.

Steaua a platit 700 de mii de euro pentru fundasul de la Pandurii, gorjeni urmand sa primeasca si 25% dintr-un eventual transer.

In cazul in care transferul anuntat de Becali s-ar realiza, Chiriches ar deveni cel mai scump jucator care pleaca din Liga 1.

Recordul actual este detinut de Mirel Radoi, pentru 6 milioane de euro.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua, #Jose Mourinho, #Vlad Chiriches , #Steaua