Gigi Becali si Valeriu Argaseala, desfiintati de o fosta glorie a Stelei

Vineri, 12 Martie 2010, ora 08:39
2607 citiri
Gigi Becali si Valeriu Argaseala, desfiintati de o fosta glorie a Stelei

Una din legendele inca in viata ale clubului Steaua Bucuresti, Ion "Top" Voinescu, i-a criticat extrem de dur pe finantatorul clubului, Gigi Becali, dar si pe presedintele formatiei "ros-albastre", Valeriu Argaseala.

Intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Voinescu l-a desfiintat pe Becali, fostul mare portar acuzandu-l pe latifundiar ca a venit la Steaua doar pentru bani.

"Domnule, Gigi Becali patron la Steaua? Hmm... hai, domnule, sa fim seriosi!

Sa nu-mi vorbiti mie ca pentru el e o pasiune. Nu, e o afacere. Doar o afacere. Totul la el se reduce la bani. N-ati vazut ca una, doua, baga mana in buzunar si scoate teancul de bani? El trece totul prin intermediul banilor. Nu exista performanta, strategie, trofee. Nu. Bani, bani, bani. A intrat in fotbal ca sa se imbogateasca. Pai, domnule, cati bani credeti ca poti sa scoti doar din lapte si brinza?

Cine crede altceva, e problema lui. Normal ca a venit la fotbal unde sunt bani multi. Pai, pe un singur jucator iei sute de mii de euro, nu mai vorbesc daca il vinzi pe milioane. Plus banii din Liga Campionilor. De aici a facut bani multi, pentru ca investitiile au fost minime", a tunat Voinescu.

Acesta l-a luat apoi in colimator pe Valeriu Argaseala, punandu-l la zid pentru ca i-a oferit un abonament la Tribuna I.

"I-am returnat abonamentul pe care a vrut sa mi-l ofere pe Ghencea. I-am zis: 'Nu, multumesc!'.

Mi-a dat un abonament la tribuna I. Eu am peste 80 de ani si nu astept mila nimanui. Am o pensie din care traiesc decent pentru ca e pensie de fost ofiter, nu ca a nevestei, de cateva sute de lei. Imi permit sa-mi iau bilet la loja, acolo unde asteptam sa-mi dea cei de la Steaua un abonament. Era vorba de un gest de respect, ca doar nu cerseam eu un abonament. Dar daca tot oferi ceva unuia care a facut istorie, fa un gest de conducator adevarat si pofteste-l in loja. Dar ce pretentii sa ai de la unul ca el? Argaseala sa stea el la tribuna I, nu sa ma trimita pe mine acolo", a mai spus Voinescu, mentioneaza sursa citata.

Ion "Top" Voinescu este, la cei aproape 81 de ani, unul din ultimii supravietuitori ai marii echipe a CCA-ului. Fost portar de geniu, Voinescu a jucat in tricoul "ros-albastrilor" in perioada 1947-1963, perioada in care a castigat 6 titluri de campion si 5 Cupe ale Romaniei.

A "strans" si 22 de selectii la echipa nationala, evoluand sub "tricolor" la Jocurile Olimpice din 1952, el fiind de asemenea primul sportiv al Romaniei decorat cu "Ordinul Muncii", in 1951.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Gigi Becali, #Valeriu Argaseala, #Becali Argaseala desfiintat Voinescu, #Ion Top Voinescu , #Steaua