Gigi Becali, spovedanie din Tara Sfanta: Regret tot ce-am facut in viata

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 21:47
2722 citiri
Gigi Becali, spovedanie din Tara Sfanta: Regret tot ce-am facut in viata

Gigi Becali a plecat la inceputul acestei saptamani intr-un pelerinaj in Israel, iar marti seara a facut inca o spovedanie publica, spunand ca regreta toate conflictele in care a fost implicat.

Finantatorul a mai spus ca va apela la cele doua cai de atac in procesul cu Armata, dar nu a oferit prea multe detalii.

"Exista doua cai de atac. Probabil judecatorul a vrut sa impace si capra si varza. Nu as fi vrut sa comentez in niciun fel, sunt la Locurile Sfinte, sunt la Marea Moarta...

Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt aici si m-au linistit lucrurile astea. Regret toate conflictele, tot ce am facut in viata mea! M-am aruncat imbracat in Iordan si am zis Doamne, spala-ma de toate pacatele. Normal ca regreti, pentru ca atunci cand ajungi in locurile astea, iti dai seama de toate cele lumesti.

Mi-am propus mereu astfel de momente. Voi ramane in viata publica, dar ma voi bate pentru dreptate si chiar voi face un obicei si voi marturisi pe Dumnezeu la toate emisiunile de Sport.", a declarat Becali la Digi Sport.

Fotbal Club (FC) Steaua Bucuresti a pierdut procesul cu Ministerul Apararii iar finantatorul Gigi Becali este bun de plata.

Armata, prin Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a chemat in instanta echipa patronata de Becali deoarece aceasta nu a platit chiria si utilitatile pentru baza sportiva din Ghencea mai mult de un an de zile, in perioada iulie 2010-august 2011.

Steaua a pierdut procesul cu Armata! Becali, bun de plata!

Marti, 18 octombrie, Tribunalul Bucuresti a dat dreptate militarilor si a obligat FC Steaua la plata a aproximativ 400.000 de euro, bani care reprezinta chiria restanta, utilitati si penalitati de intarziere.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #steaua proces armata, #Becali pelerinaj Israel , #Steaua