Gigi Becali vrea sa revolutioneze Steaua din vara

Marti, 28 Aprilie 2009, ora 08:16
1864 citiri
Gigi Becali vrea sa revolutioneze Steaua din vara

Patronul Stelei, Gigi Becali, vrea sa revolutioneze clubul din bulevardul Ghencea. Latifundiarul va schimba din temelii atat lotul de jucatori cat si politica de viitor a echipei.

Primul lucru pe care Becali intentioneaza sa-l faca la finalul sezonului este numirea unui nou antrenor. Maruis Lacatus se afla la ultimele meciuri pe banca tehnica a ros-albastrilor, demiterea lui fiind deja stabilita de catre patron, informeaza Gazeta Sporturilor.

Becali s-a gandit si la cine i-ar putea urma "Fiarei" in postul de antrenor. Prima optiune este Dan Petrescu, pe care Steaua l-ar putea contacta usor, tinand cont de relatia de prietenie existenta intre patronii celor doua cluburi.

Urmatorul pe lista este Victor Piturca. Desi fostul selectioner a declarat de mai multe ori ca nu va reveni in Ghencea atat timp cat Becali este patron, provocarea de a construi o noua echipa a Stelei este de nerefuzat. Nu putem trece peste faptul ca Piti si Becali discuta des despre echipa, jucatori si sisteme de joc.

A doua mutare pe care patronul ros-albastrilor o pregateste este renuntarea la "veterani". Astfel, jucatorii care au trecut de 29 de ani sunt de vanzare. Primii vizati ar fi "stalpii apararii", Goian si Ghionea, dar si Zapata, Petre Marin sau Semedo.

Pentru a-i inlocui pe "batrani", Becali va apela la echia secunda, unde evolueaza multi tineri selectionati frecvent la loturile de juniori si tineret ale Romaniei.

Vlad Rusu, Bogdan Mustata, Mihai Onicas si chiar juniorii Marius Albu si Florentin Matei ar putea face pasul catre echipa mare mult mai repede decat credeau.

"Noua Steaua" ar avea ca obiective pentru sezonul urmator un parcurs decent in Europa Cup, in cazul in care elevii lui Lacatus reusesc sa se califice, si ocuparea unuia din primele 4 locuri in clasamentul Ligii I.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua, #jucatori tineri, #plan Steaua 2009 , #Steaua