Inca o afacere "marca Becali". Geraldo revine in Liga 1, dar nu la Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 17 August 2012, ora 07:37
3425 citiri
Inca o afacere "marca Becali". Geraldo revine in Liga 1, dar nu la Steaua

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a aratat din nou cat este de priceput la fotbal. In ziua in care "ros-albastrii" au anuntat transferul lui Szukala, de la Petrolul, formatia ploiesteana incepea tratativele cu unul dintre cei mai buni straini care a jucat in Liga 1, Geraldo Alves.

Fundasul portughez, ajuns la 31 de ani, a plecat de la Steaua in urma cu 3 luni, dupa ce Gigi Becali a refuzat sa ii prelungeasca contractul. Motivul? Salariul prea mare al jucatorului in varsta de 31 de ani.

Urmarea a fost impunerea cuplului Gardos - Chiriches la echipa din Ghencea, insa niciunul dintre cei doi nu a impresionat.

Constient ca are o mare problema in compartimentul defensiv, antrenorul Laurentiu Reghecampf i-a cerut patronului sau un fundas central masiv, cautarile oprindu-se asupra polonezului Lukas Szukala, de la Petrolul.

"Lupii" si-au vandut jucatorul cu 250.000 de euro plus TVA si, imediat, l-au ofertat pe Geraldo, care este incantat de posibilitatea de a reveni in Liga 1.

"Inca sunt negocieri, mai sunt unele lucruri de pus la punct, insa Petrolul mi-a facut o oferta incantatoare. Si, pe langa asta, imi face o deosebita placere sa ma intorc intr-o tara in care am fost respectat.

Suntem fotbalisti profesionisti, asta e viata, chiar daca e ironic. Eu plec de la Steaua, Szukala se duce acolo, e totul bine atat timp cat ne facem treaba. Steaua ramane un episod frumos din cariera mea si o sa le doresc binele mereu", a spus Geraldo in editia tiparita a Prosportului.

A plecat profesionistul, a venit "blatistul"

Geraldo a fost vazut de toti specialistii ca fiind pilonul principal al defensivei Stelei in sezonul trecut, dar si ca un sportiv ideal langa care tinerii Chiriches si Gardos sa creasca si capete experienta.

Totusi, portughezul a fost lasat sa plece, in locul sau venind un jucator cu un trecut cel putin controversat.

Szukala a ajuns in Liga 1 la Gloria Bistrita, adus de Reghecampf. El a "reusit" sa il faca pe Jean Padureanu sa-l suspecteze de blat intr-un meci cu CFR Cluj. Dupa aceea, la Universitatea Cluj, a fost banuit de fani ca a trantit doua partide, cu Steaua si, din nou, cu CFR Cluj.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
#afacere Gigi Becali, #Geraldo Alves Petrolul Ploiesti, #Geraldo Alves dat afara Steaua, #Szukala transfer Steaua , #Steaua
Comentarii