Inca un fotbalist pacalit de Gigi Becali? Un stelist acuza: Nu mi-au dat toti banii

Joi, 26 Iunie 2014, ora 08:15
3290 citiri
Inca un fotbalist pacalit de Gigi Becali? Un stelist acuza: Nu mi-au dat toti banii
Foto: FC Steaua

Grupul fotbalistilor pacaliti de patronul Stelei, Gigi Becali, s-a marit, australianul cu origini macedonene, Daniel Georgievski, marturisind ca n-a primit toti banii promisi de latifundiar.

Fundasul dreapta a fost anuntat ca nu va mai continua la campioana Romaniei din sezonul urmator si ca e liber sa isi caute echipa.

Inainte de a pleca in vacanta, Georgievski si-a primit salariile restante, dar nu si prima de calificare in grupele Champions League.

"Nu mi-am incasat toata prima pentru calificarea in Liga Campionilor. Am luat o parte, insa nu tot ce mi se cuvine. Intr-o saptamana imi expira contractul si pana atunci astept un raspuns. Nu si-au respectat promisiunile fata de mine, ceea ce arata o lipsa de respect la adresa mea. Nu stiu ce s-a intamplat, nu stiu de ce fac asta, dar totul face parte din viata. E ceva urat, dar ce pot face? Am dat totul pentru Steaua, dar nu sunt tratat cum trebuie. Nu stiu de ce mi se intampla asta. Nu este cinstit pentru ca nu am gresit cu nimic.

Sunt destul de sigur ca si alti colegi au de primit bani, dar stiu sigur ca nu la fel de multi ca mine. Cei care au jucat si-au luat toti banii, numai eu nu. Primele au fost pentru meciurile de calificare, am jucat in toate, dar nu am primit toata suma care mi se datora. Salariul nu l-am primit timp de patru luni, dar acum cateva saptamani am incasat tot. Tot ce-mi lipseste este prima de calificare. Am venit special in Romania pentru a-mi rezolva situatia, astept de o saptamana un telefon, dar nimeni nu m-a sunat. Nu este normal ca un club mare cum este Steaua sa fie condus in acest fel. Sunt bani pe care i-am castigat si pentru care am muncit. Am fugit ca idiotul dupa minge! Am tacut, mi-am facut treaba, dar am fost pacalit!", a acuzat Georgievski in Fanatik.

Problema jucatorului este ca bonusul pentru Champions League nu este trecut in contract, astfel ca Steaua nu poate fi obligata sa il plateasca.

Unul dintre putinii sportivi care a tinut sa aiba prima de Liga trecuta in acte este Adrian Cristea, insa si acesta si-a primit banii abia dupa ce a castigat mai multe litigii cu Steaua, iar campioana era amenintata cu depunctarea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Georgievski Steaua bani, #fotbalist pacalit Becali, #Becali bani Steaua , #Steaua