Incredibil: Gigi Becali s-a dat singur in judecata!

Marti, 10 Iulie 2012, ora 08:40
5323 citiri
Incredibil: Gigi Becali s-a dat singur in judecata!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a apelat la un tertip incredibil pentru a scapa de amenzile primite de la Liga Profesionista de Fotbal: s-a dat singur in judecata!

Oficial, Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie de la Steaua, l-a dat in judecata pe seful sau pentru declaratii care ating imaginea clubului, insa in spatele acestei actiuni se ascunde o noua "aroganta".

Potrivit jurnalistilor de la Evenimentul Zilei, cererea de chemare in judecata, intocmita de Argaseala in numele clubului "ros-albastru" si inaintata Judecatoriei Sectorului 1 pe 14 iunie, a fost trimisa de la adresa Aleea Alexandru, din Bucuresti, acolo unde se afla palatul lui Gigi Becali.

In cererea de chemare in judecata, lui Becali i se cer si daune morale in valoare de un leu, dar si constantarea de catre tribunal a faptului ca latifundiarul din Pipera nu detine nicio functie oficiala in cadrul clubului din Bulevardul Ghencea.

"Noi, clubul, tot timpul trebuie sa platim sanctiunile pentru declaratiile lui si nu mai vrem asta. Noi le tot explicam celor din comisii ca George Becali nu are nicio functie oficiala, iar ei o tin una si buna ca e de notorietate ca Gigi Becali reprezinta clubul Steaua", a declarat Valeriu Argaseala pentru sursa citata.

Iata cateva pasaje din cererea de chemare in judecata a lui Gigi Becali:

"Sa constatati ca paratul George Becali nu mai detine nicio functie oficiala sau onorifica in cadrul clubului. Sa constatati ca paratul George Becali a savarsit fapte care au dus la atingerea imaginii clubului. (...) Sa obligati paratul George Becali la plata sumei de 1 leu cu titlul de daune pentru prejudiciul suferit de clubul Steaua ca urmare a declaratiilor date in mass-media. (...) Consideram ca e necesara interventia instantei pentru a-l determina pe paratul George Becali sa inceteze sa mai faca astfel de declaratii de natura sa aduca atingere imaginii clubului sau sa determine angajarea raspunderii clubului in conformitate cu regulamentele sportive", se arata in plangerea formulata de presedintele Consiliului de Administratie.

In plus, pentru a confirma "ruptura" de Gigi Becali, sediul clubului a fost mutat la Mogosoaia, intr-un sediu detinut de Teia Sponte.

In documentele depuse la sfarsitul lunii iunie la Registrul Comertului, actionatii clubului au ramas tot oamenii de incredere ai lui Becali: Constantin Geambazi (56% din actiuni), Vasile Geambazi (37%), Tomaida Badescu (4%) si Marius Ianuli (3%).

Primul termen al acestui proces este programat in luna noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Becali dat singur judecata, #Argaseala dat judecata Becali, #Steaua amenzi LPF , #Steaua
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Poza jedi_fighter
jedi_fighter
rank 1
super gigi ,extraterestrul