Levy dezvaluie cum a fost dat afara de la Steaua

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 17:43
1721 citiri
Levy dezvaluie cum a fost dat afara de la Steaua

Ronny Levy, fostul antrenor al Stelei, a dezvaluit modul in care a fost dat afara de patronul Gigi Becali.

Tehnicianul israelian a povestit ca, imediar dupa infrangerea cu AEK Larnaca, din Europa League, Becali l-a sunat pe Meme Stoica si i-a transmis ca s-a saturat.

"In primul rand, rezultatul era 1-1, nu era sfarsitul lumii, dar lumea a reactionat ca si cum noi eram cea mai buna echipa din lume si am pierdut in fata celei mai slabe echipe din lume.

Mi-a spus Meme ca e Gigi la telefon, ca nu i-a placut rezultatul si ca s-a saturat. Fiecare patron are dreptul sa creada ce vrea. Cand mi-a spus ca nu vrea sa mai continui, ce puteam sa mai spun? Nu aveam alta optiune. Le-am spus lui Meme, lui Narcis si lui Gigi ca este imposibil ca acest club mare sa nu aiba jucatori", a povestit Levy la DolceSport.

Antrenorul a spus si de ce a esuat in tentativa a de a castiga titlul cu Steaua.

"Cand eram la echipa, la inceputul pregatirii, nu ii aveam pe Tibi Balan, pe Bourceanu, pe Chiriches, pe Prepelita. Nu eram suficient de buni si am spus imediat ca aceasta echipa nu e pentru locurile 2-3, ci 5-6. Nu aveam propria noastra baza de antrenament, ne duceam la Mogosoaia, la Buftea si nu era normal. Nu aveam nici macar propriul stadion, ne duceam la Astra, apoi in Europa League jucam la Cluj. Calificarea in Europa League a fost un mare succes.

Sa spunem ca ar fi o surpriza daca Steaua ar lua campionatul. Ar trebui sa fie perfecti, iar celelalte echipe, Cluj, Dinamo, sa joace groaznic", a mai spus Levy.

In acelasi timp cu Ronny Levy, de la Steaua a plecat si Meme Stoica, insa managerul a revenit recent in Ghencea.

Levy a ramas in Cipru dupa ce a fost batut de AEK Larnaca, el antrenand pe Anorthosis Famagusta.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Ronny Levy dat afara Steaua, #Levy demis Steaua, #Becali Levy Steaua , #Steaua