Lovin l-a sfidat pe Gigi Becali in vestiar

Miercuri, 20 Mai 2009, ora 07:14
2863 citiri
Lovin l-a sfidat pe Gigi Becali in vestiar

Gigi Becali si-a anuntat marti jucatorii ca le va plati rata la contracte dupa sumele stabilite la inceputul sezonului, mult mai mici decat salariile actuale.

In acel moment, singurul jucator care a rupt linistea in vestiar a fost Florin Lovin, cel care a spus ca nu accepta aceasta masura si ca prefera sa fie trimis la Steaua II, dar sa-si primeasca banii.

"O sa primiti o parte din banii restanti. Suntem in intarziere doua luni, o sa luati sumele respective pentru o singura luna, insa va voi plati nu rata la contractele in vigoare, ci la precedentele salarii, pe care le-ati avut pana in vara trecuta si care sunt mult mai mici", le-a spus Becali jucatorilor.

"Eu nu accept asa ceva si sunt gata sa merg sa joc si la Steaua II, dar sa-mi incasez totii banii din salariul pe care il am", a replicat Lovin, fiind singurul jucator din vestiar care a avut curajul sa-l infrunte pe patron, informeaza Gazeta Sporturilor.

Florin Lovin este recunoscut ca fiind un fotbalist cu o personalitate puternica, stelistul intrand in conflict si cu Hagi sau Marius Lacatus, dar a fost salvat de fiecare data de Gigi Becali.

Ultimul fotbalist care l-a infruntat pe Gigi Becali, Rica Neaga, a fost dat afara dupa 2 luni, transferandu-se la Neftchi Baku, in Azerbaidjan.

Citește și:
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
Fostul preşedinte al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a murit, după o lungă boală, la Spitalul American din Dubai, potrivit unui comunicat al armatei pakistaneze. Într-o...