Nastase si Tiriac cumpara Steaua de la Becali?

Marti, 27 Ianuarie 2009, ora 23:36
5040 citiri
Nastase si Tiriac cumpara Steaua de la Becali?

De cand a anuntat ca este dispus sa se desparta de clubul care i-a adus notorietatea, Gigi Becali primeste oferte de la cele mai neasteptate persoane.

Dupa ce a refuzat un investitor rus, care ar fi platit 20 de milioane de euro pentru cel mai galonat club de fotbal din Romania, Becali ar putea negocia vanzarea Stelei lui Ion Tiriac.

Ilie Nastase a dezvaluit ca latifundiarul din Pipera i-a oferit echipa pentru 10 milioane de euro. Fostul tenismen a anuntat ca va incerca sa-l convinga pe Ion Tiriac, unul din cei mai bogati romani, sa investeasca in Ghencea.

"Mie mi-a dat telefon si asa mi-a spus: Ilie, vand Steaua, vreau 10 milioane pe ea. Daca esti interesat sau stii pe altcineva... I-am spus ca eu momentan nu sunt interesat de asa ceva, dar o sa vorbesc cu ion Tiriac cu alti prieteni ai mei.

Nu cred ca dinamovistul Ion Tiriac va tine cont ca el era la Dinamo, aici e vorba de afaceri. Daca vorbeam de sport, nu ajungea la domnul Tiriac. Sincer...daca m-as baga eu? Pai salariile jucatorilor sunt la 700-800 de mii de euro pe luna. Asta inseamna cam zece milioane, nu?", a spus Nastase la Radio InfoPro.

Pentru a vinde Steaua, Becali mai pune doua conditii - sa incaseze toti banii din tranferul lui Mirel Radoi la Al Hilal si din drepturile TV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e românul care marchează gol după gol în străinătate
Cine e românul care marchează gol după gol în străinătate
Atacantul român Andrei Ciolacu a marcat un gol pentru Birkirkara, care a învins-o pe Gudja cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 23-a a campionatului...
Furia unui român după ce a primit nota de plată la restaurant: "Să ameninț cu poliția și să iasă panaramă?"
Furia unui român după ce a primit nota de plată la restaurant: "Să ameninț cu poliția și să iasă panaramă?"
Scumpirile din ultima perioadă i-au determinat pe români să fie mai atenți la cheltuieli și să renunțe la micile plăceri. Mulți ocolesc restaurantele, iar cei care merg în continuare sunt...
#Tiriac si Nastase, #Becali vinde Steaua, #cel mai bogat, #roman, #Tiriac cumpara Steaua , #Steaua