Pace la Steaua: Becali s-a impacat cu fanii

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 22:11
1927 citiri
Pace la Steaua: Becali s-a impacat cu fanii

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, si suporterii "ros-albastrilor" au ajuns, vineri seara, la un acord, astfel ca ostilitatile dintre cele doua parti vor inceta.

Latifundiarul, insotit de antrenorul Mihai Stoichita, a mers la o intalnire cu "ultrasi", aceasta avand loc la stadionul din bulevardul Ghencea. Dupa mai multe zeci de minute, Becali a anuntat trimfator ca a facut pace cu suporterii.

"Stie toata lumea, vrem pace intre club si suporteri. Am ajuns la o intelegere, sunt niste doleante pe care le au suporterii", a spus Becali la Sport.ro.

Acordul dintre fani si conducere are cateva puncte, pe care patronul le-a acceptat fara sa comenteze:

1. Scuze publice in fata fostelor glorii ale clubului jignite de-a lungul timpului.

"Imi cer scuze fata de toti cei pe care i-am jignit, astazi, aici. Eu imi cer scuze public. Cu Hagi chiar vreau sa ma impac, cu Balint am vorbit intr-o emisiune TV, pe Adrian Ilie nu l-am jignit niciodata. Ii cer scuze lui Boloni, dar nu pot sa nu-mi ascund drepturile", a spus Becali.

2. Jignirea suporterilor in mass-media va inceta.

"Era doar un mod de a ma apara in fata injuriilor pe care mi le adresau", s-a aparat Becali.

3. Ridicarea interdictiilor si accesul liber pe stadion

"Voi deschide si Peluza Sud, iar maine vor putea intra la meciul cu Ceahlaul fara buletin, inclusiv cei care erau interzisi. Vrem sa facem o deschidere larga pentru toata lumea. Se va intra fara buletin, va intra cine va vrea. Dar am si eu o conditie: sa nu se mai injure, mai ales in timpul meciului", a mentionat Gigi.

4. Eliminarea nepotismului din cadrul clubului

"Le-am explicat ca pot sa-mi angajez nepotii. Ei nu mai vor amestecarea lui Mache la transferuri. Eu oricum nu l-am mai lasat sa se ocupe, pentru astea si-a luat-o el, si pentru Grzelak, Bibiskov si cine a mai venit", a spus latifundiarul.

5. Valeriu Argaseala sa fie eliminat din discutiile club-suporteri

"Argaseala nu este agreat de suporteri. Nu-l suporta si mi-au cerut sa nu se mai amestece in comunicarea cu fanii. Legatura dintre suporteri si club se va face numai prin intermediul lui Panduru", a mentionat Becali

6. Neamestecarea in alcatuirea echipei

7. Cupa Romaniei sa figureze printre obiective, locul doi in clasament sa nu mai fie considerat o realizare.

8. Patronul sa nu mai apara in public cu insemnele echipelor rivale si sa nu mai foloseasca numele echipei in interes personal sau politic.

Incalcarea acestor prevederi va conduce la proteste vehemente impotriva lui Becali, suporterii avertizand ca este ultima data cand accepta dialogul.

La randul sau, Becali le-a impus fanilor sa inceteze protestul.

"Protestele impotriva mea se vor face numai prin bannere, nu in timp ce mingea se afla in joc, ci inainte, la pauza si dupa meci. Ci de la Peluza Nord 1995 nu vor inceta niciodata sa protesteze impotriva lui Gigi Becali, dar o vor face in mod civilizat si vor sustine echipa la bine la greu.

Hotararea mea este asta: de maine se va intra la meci fara buletine. Eu am incredere in oameni cu care am discutat, dar e posibil sa mai fie si incidente. Nu sunt un om absurd. Numai ca cei de la Peluza Sud trebuie sa tina cont de un singur lucru: ma mai pot injura doar maine seara. Sa nu abuzeze de lucrul asta ca altfel sambata va fi ultima data cand vor injura. Conventia este urmatoarea: se injura la Peluza Sud, se inchide si se vor lua bilete din nou cu buletinul. Maine va fi un test si vom incerca sa facem ceva. " , a incheiat Gigi Becali.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Becali pace fani, #Becali impacat suporteri Steaua, #acord Becali suporteri , #Steaua