Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Patru transferuri la Steaua. Iata primul nume anuntat de Gigi Becali

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 07:26
5096 citiri
Patru transferuri la Steaua. Iata primul nume anuntat de Gigi Becali

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a anuntat ca in iarna va transfera nu mai putin de patru jucatori la formatia din Ghencea, primul pe lista fiind portughezul Felipe Teixeira.

Chiar daca "ros-albastrii" castiga meci dupa meci, atat in tara cat si in Europa League, latifundiarul crede ca mai poate intari lotul aflat sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, asa ca a pus la cale patru transferuri.

Primul este cel al lui Felipe Teixeira, mijlocasul in varsta de 32 de ani al Rapidului.

"In pauza de iarna o sa aduc patru jucatori la Steaua. Sunt jucatori de la noi, din Romania. Teixeira, da, si pe el vreau sa il iau", a anuntat Gigi Becali la DigiSport.

In ceea ce priveste celelalte mutari, finantatorul Stelei spune ca este vorba doar de fotbalisti tineri, cei mai buni din tara.

"5-6 jucatori, aia care sunt cei mai buni tineri din tara, pe ei vreau sa-i luam. Am eu un proiect in cap, e strategia mea, o sa vedeti. De la Hagi de la echipa nu vreau pe nimeni, va spuneam daca era asa. Si daca vreau pe cineva, ii dau banii lui Hagi si ii las sa joace acolo, asa cum am facut cu Chiriches. O sa aduc la jucatori pana cand se alege si ramane 'crema', cei mai buni sa joace la Steaua", a mai spus Becali.

Daca la capitolul achizitii Steaua sa bine, si capitolul plecari va fi destul de animat in iarna. Primul nume trecut pe lista neagra este cel al mijlocasului Tibi Balan.

"Daca Tibi Balan nu poate sa faca fata, atunci la revedere, tata! Cine nu poate sa joace la Steaua, la revedere", a incheiat Becali.

Altfel, Steaua a castigat fara probleme, scor 4-0, partida disputata duminica seara, pe teren propriu, impotriva celor de la Gloria Bistrita, in etapa a 13-a din Liga 1.

Mihai Costea si Raul Rusescu au inscris golurile "ros-albastrilor", fiecare trecandu-si in cont cate o "dubla".

M.D.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Steaua transferuri 2013, #jucatori transferati Steaua 2013, #Becali transferi Steaua, #Tibi Balan dat afara Steaua, #jucator dat afara steaua , #Steaua
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Traiasca Jiji Albanezu' cu jocurile lui ciudate, ...