Pleaca si Galamaz de la Steaua?

Joi, 07 Iulie 2011, ora 21:02
1743 citiri
Pleaca si Galamaz de la Steaua?

Gigi Becali a dezvaluit cum s-a realizat transferul lui Marius Bilasco in China si a anuntat ca ar fi de acord si cu plecarea fundasului George Galamaz.

"Nu am luat niciun ban pe Bilasco. Victor (n.r. Victor Becali) mi-a zis: 'Joaca si el doi ani, ia 1 milion de euro'. Mi l-a cerut si pe Galamaz. Ii dau drumul si lui daca iau un fundas central.

Acest transfer poate slabeste echipa, dar Steaua are nevoie de atacanti cu o valoare mai mare ca a lui Bilasco. El si-a dat viata la Steaua, are un caracter frumos, d-aia nu l-am criticat.

Steaua va avea 4 atacanti: Mihai Costea, Rusescu, Tatu si Moraes. Daca vrem sa jucam 4-2-3-1, ii mai avem si pe Banel si pe Tanase.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Bilasco a plecat de la Steaua

Marius Bilasco a parasit joi cantonamentul Stelei din Austria si a plecat in China, dupa ce a batut palma cu formatia Tianjin Teda.

Steaua i-a gasit inlocuitor lui Bilasco

In locul sau ar putea fi adus Costin Curelea, de la Sportul Studentesc.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Galamaz pleaca Steaua, #Gigi Becali, #transferuri Steaua , #Steaua