Radoi, atac fara precedent la adresa lui Gigi Becali: Nu poti sa-ti bati joc, sa crezi ca toti sunt sclavii tai!

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 09:36
6437 citiri
Radoi, atac fara precedent la adresa lui Gigi Becali: Nu poti sa-ti bati joc, sa crezi ca toti sunt sclavii tai!
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Mirel Radoi a lansat un atac fara precedent la adresa fostului sau patron, Gigi Becali.

Antrenorul, care este si finul lui Becali, sustine ca acesta din urma s-a inconjurat de oameni care ii canta in struna si il fac sa creada ca se pricepe la fotbal, desi nu poate sustine o discutie detaliata pe teme fotbalistice.

In acelasi timp, Radoi mai spune ca Becali este responsabil de situatia in care a ajuns Steaua.

"Ne-am mai vazut pentru o problema in care eu sunt la mijloc. In rest nu am mai vorbit si nu mai am ce sa mai discut cu el. El le stie pe toate si el stie prea mult fotbal pentru noi. Daca discutam peste fotbal si intram in amanunte, schimba subiectul. Ca sa fie mai pe intelesul tuturor, lui ii plac genul de oameni care ii spun ce vrea sa auda. Multi oameni din jurul lui i-au simtit aceasta slabiciune. Daca el spune ca Gnohere are cea mai mare viteza din echipa, evident ca toata lumea o sa-i spuna asta ca sa-l incante pe el, ceea ce este gresit.

Ceea ce se intampla la Steaua e vina lui mai mult de 50%. Nu inteleg de ce vine dupa atata timp sa-i acuze pe Meme si pe Reghe ca au facut nu stiu ce in Elvetia. Eu va spun ca nu stia si nu stie nimic macar jumate din ce se intampla la echipa. De ce sa-i traga la raspundere de ce nu joaca echipa cand tu aduci jucatori cu o saptamana inainte sa incepi campionatul.

Cand mereu spui ca esti cel mai bogat, astepti ca toata lumea sa-ti dea jucatori gratis. Nu poti sa faci fotbal la nesfarsit si sa astepti sa-ti dea lumea cei mai buni jucatori gratis. Poate sa se supere pe mine, e treaba lui. Eu mereu i-am spus cum vad eu lucrurile, daca vrea sa le accepte bine, daca nu sa continue pe calea pe care a inceput si sa-si duca crucea pana la sfarsit.

Si acum spune ca daca nu termina in primele doua locuri duce echipa in insolventa. El si-a luat un aganajatment fata de ei. Toti jucatorii acestia au o familie in spate, au semnat un angajament pe 2-3-4 ani, e vorba de viitorul lor aici. Nu poti sa-ti bati joc la nesfarsit doar ca esti tu Gigi Becali si sa crezi ca daca dai un salariu, toti sunt sclavii tai. Ai un angajament pe care trebuie sa-l respecti. Nu poti sa zici ca dai zeci de mii si dupa ce bagi echipa in insolventa sa dai 1.500", a declarat Radoi la DigiSport.

Mirel Radoi a antrenat Steaua numai cinci luni, fiind fortat sa demisioneze dupa ce nu a reusit sa califice echipa in grupele Champions League.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Radoi atac Becali, #Radoi declaratie Becali, #Radoi Becali Steaua , #Steaua