Sechelariu il face praf pe Becali

Joi, 22 Septembrie 2011, ora 11:58
2495 citiri
Sechelariu il face praf pe Becali

Patronul echipei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a lansat un atac dur la adresa finantatorului Stelei, Gigi Becali, dupa ce Comisiile LPF au decis ca "ros-albastrii" nu trebuie sa plateasca nimic in cazul Eugen Baciu.

Finantatorul moldovenilor contesta decizia Ligii Profesioniste de Fotbal si il acuza pe Gigi Becali ca ar fi folosit metode necurate pentru a scapa Steaua de depunctare.

"Decizia este total eronata. Clauza contractuala de stingere a acestui contract era sa plateasca 400.000 de euro. Vom face apel la decizia Comisiei. Eu am incredere in Mircea Sandu si ii spun sa ii verifice pe oamenii pe care ii are acolo. Sunt lucruri care nu lasa loc de interpretare, sunt extraordinar de clare si din elicopter.

Daca nici Comisia de Apel nu ne va da dreptate, vom merge la TAS. Dar ar fi rusinos sa ni se dea dreptate acolo. De 40 si ceva de zile asteptam decizia. Am vazut ca oaia parlamentara nu se excita in acest caz, nu iese la interval, inseamna ca avea el o jucarie in spate in acest caz.

Aceasta decizie ar salva FCM Bacau, pentru ca avem o datorie mare la ANAF. Daca TAS-ul va da dreptate Federatiei, o sa ridic mainile si o sa recunosc ca am gresit, dar ma si las de fotbal ca ma lecuiesc cu asa ceva.", a spus Dumitru Sechleariu la GSP TV.

Patronul celor de la FCM Bacau le-a cerut "ros-albastrilor" sa plateasca 800.000 pentru transferul lui Eugen Baciu la Steaua, din 2004, in caz contrar urmand ca formatia patronata de Gigi Becali sa fie depunctata.

Steaua a scapat de depunctare

Comisia de Diciplina a LPF a hotarat insa miercuri ca Gigi Becali nu-i datoreaza niciun ban lui Sechelariu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Dumitru Sechelariu, #Gigi Becali, #Steaua depunctata LPF , #Steaua