Steaua a propus ca echipele sa poata rezilia unilateral contractele jucatorilor

Luni, 01 Iunie 2009, ora 17:52
829 citiri
Steaua a propus ca echipele sa poata rezilia unilateral contractele jucatorilor

Clubul Steaua a propus, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF ca formatiile sa poata rezilia unilateral contractele jucatorilor, dar membrii forului au respins aceasta idee in unanimitate.

"Steaua a venit cu propunearea ca un club sa rezilieze cand vrea, unilateral, contractul jucatorilor. Daca nu le convine ceva cluburilor si vor sa dea afara un jucator, conform acelei propuneri, acestea puteau da afara jucatorii. Bineinteles ca membrii Comitetului Executiv au respins aceasta propunere, pentru ca formatiile nu pot da afara fotbalistii cand vor muschii lor. Unii membrii au spus ca propunerea sa fie adoptata, dar daca se introduce si reversul, adica si jucatorul sa poata rezilia unilateral contractul, dar asa nici nu s-a pus problema", a spus sursa citata.

Clubul Steaua a venit cu aceasta propunere in cadrul sedintei CEx al FRF, lucru care confirma spusele patronului Gigi Becali, cel care afirmase ca nu mai are bani si nu isi poate permite sa mai plateasca salarii foarte mari jucatorilor. Mai mult, din cate se pare, fotbalistii de la Steaua au de primit unele restante financiare de la clubul din Ghencea, iar finantatorul a spus ca acestia isi vor primi banii doar daca merg in cupele europene.

Tot Steaua a propus ca in regulamentul FRF sa fie introdus un articol care sa permita cluburilor sa fuzioneze sau ca unele mai mici sa fie absorbite de unele mai mari. "Era normal ca Steaua sa vina cu aceasta ideea. Nici aceasta propunere nu s-a votat, dar a fost un vot pentru, cel al lui Dumitru Dragomir, care a fost de acord. Nu ni s-a parut corect sa acceptam o asemenea propunere. Daca poti sa joci ca lumea pe teren si sa iti indeplinesti obiectivul bine, daca nu, stai la televizor. Asa ar face toti: azi cine e pe loc de cupa europeana? Unirea Urziceni. Hai sa ii cumparam. Sau, noi retrogradam, iar Jiul Petrosani promoveaza. Hai sa ii cumparam si ramanem in Liga I", a mai afirmat sursa din cadrul FRF.

Membrii Comitetului Executiv al FRF s-au intalnit luni la sediul forului condus de Mircea Sandu, iar de la discutii au lipsit reprezentantii cluburilor de Liga I, Cristi Borcea (Dinamo) si Iuliu Muresan (CFR Cluj), dar si reprezentantul cluburilor de fotbal in sala, Jeno Szasz. Membrii CEx au discutat si aprobat mai multe modificari in regulamentele FRF, urmand ca pana la finalul lunii ei sa se mai intalneasca de doua ori (8 si 22 iunie) pentru a discuta si despre alte reglementari si ajustari ce trebuie aduse regulamentelor. De asemenea, in sedintele viitoare se va lua in discutie si situatia Comisiei Centrale a Arbitrilor, urmand sa ii fie modificat regulamentul, dar si stabilita componenta, la acest moment fiind cunoscuti doar presedintele, Aron Huzu, si vicepresedintele, Dan Lazarescu.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Comitet Executiv FRF, #Gigi Becali , #Steaua