Steaua, asteptata in Liga 1: "Gigi Becali nu mai e interesat de brand"

Miercuri, 30 Ianuarie 2019, ora 19:48
6522 citiri
Steaua, asteptata in Liga 1: "Gigi Becali nu mai e interesat de brand"
Foto: Facebook/ CSA Steaua Bucuresti

Liga Profesionista de Fotbal ii asteapta pe cei de la Steaua in Liga 1 dupa ce au ajuns la concluzia ca Gigi Becali numai vrea sau nu mai poate obtine cel mai cunoscut brand din fotbalul romanesc.

Justin Stefan, secretarul general al LPF, spune ca nu exclude ca Steaua sa joace din nou in Liga 1 si recunoaste ca aceasta competitie are nevoie de cea mai cunoscuta marca a sa.

In ceea ce il priveste pe Becali, oficialul Ligii explica faptul ca acesta nu mai este interesat de brandul Steaua pentru ca a descoperit o noua metoda de a face bani, transferul de jucatori.

"Pentru LPF nu il vad bine. Una e sa vad FCSB si alta e sa vad Steaua in Liga 1. Daca ne uitam pe statisticile mai vechi, 49% dintre fanii fotbalului romanesc erau fanii Stelei Bucuresti, iar azi sunt intr-o zona de neclaritate, pentru ca sunt unii care zic ca FCSB nu mai e Steaua, conform hotararii judecatoresti date de ICCJ, deci FCSB nu mai e Steaua. Dar sunt si acele argumente: din 2004 pana cand a izbucnit scandalul, cine a investiti in acel club? Cine a facut sa mearga brand-ul mai departe. Minunat ar fi sa se ajunga la o intelgere si FCSB sa fie din nou Steaua. Daca nu se va ajunge la consens, s-ar putea ca in cativa ani sa vedem si o Steaua Bucuresti in Liga 1.

Gigi Becali, un om pe care-l apreciez din perspectiva faptului ca a investit in acel club, si din multe alte considerente, pare ca azi nu mai e interesat de a avea inapoi brandul Steaua Bucuresti si se indreapta spre o alta reteta. Are asa reteta lui Lyon: cumpara ieftin si vinde scump. S-ar putea ca din perspectiva financiara sa fie o idee mai buna si mai putin costisitoare decat ia inapoi brandul Steaua Bucuresti", a declarat Justin Stefan la Prosport Live.

Becali a pierdut definitiv brandul Steaua in 2014, in urma unui proces initiat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Instanta suprema a decis ca Becali nu a detinut niciodata aceasta marca, pe care a inregistrat-o cu rea credinta in 2004, dupa ce militarii au refuzat sa ii acorde dreptul de a o folosi.

Obligat de instanta, a schimbat denumirea echipei sale in Fotbal Club FCSB si asteapta acum deznodamantul procesului prin care Steaua solicita despagubiri in valoare de 37 de milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua liga 1, #Steaua FCSB proces, #Steaua promovare Liga 1 , #Steaua