Steaua, lovita de primul scandal dupa arestarea lui Becali

Joi, 23 Mai 2013, ora 15:07
5018 citiri

Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica s-au intalnit, joi, cu Gigi Becali pentru a pune la punct viitorul Stelei, insa departe de penitenciarul Rahova in cadrul clubului a izbucnit deja primul scandal.

Mihai Stoica a fost "uns" de Gigi Becali drept noul sef al Stelei, numai ca decizia luata la Rahova nu este luata in calcul si de verii patronului.

Giovani si Victor Becali nu vor sa aiba vreo legatura cu Mihai Stoica si trec peste capul managerului general. Varul Giovani a anuntat ca-si pastreaza aceeasi influenta la Steaua, iar discutiile le va purta doar cu Gigi Becali.

"Orice ar fi, vom avea o linie directa cu Gigi si o dezlegare la un eventual transfer. Influenta noastra la Steaua nu s-a schimbat!", a spus Giovani Becali la Dolce Sport.

Intre familia Becali si Mihai Stoica exista un conflict tacit de ceva vreme. Rudele lui Gigi au incercat sa-l indeparteze pe Becali de la Steaua, insa, deocamdata, nu au reusit.

Becali si Reghecampf au pus la cale viitorul Stelei: "Am un mesaj de la Gigi"

De altfel, managerul general al Stelei a povestit intr-o emisiune televizata modul in care era privit de rudele lui Becali in momentul primei arestari, din dosarul sechestrarii hotilor care i-au furat masina.

"Cand am vazut nedreptatea comisa, chiar daca il consideram cel mai mare dusman pe Gigi Becali, am decis sa merg in Pipera. Rudele lui Gigi aveau niste priviri strapungatoare, nu le convenea ca sunt acolo, dar eu mi-am luat inima in dinti. Asemenea priviri am mai vazut doar la Marsilia, cand am intrat intr-o cafenea, iar apoi am renuntat", a povestit MM la Realitatea TV.

Dupa intalnirea cu Gigi Becali, Mihai Stoica a anuntat, insa, ca este noul sef al Stelei, avand puteri depline in plan sportiv.

C.S.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a vorbit, sâmbătă seara, pe tema candidatului pe care PNL îl va propune pentru Primăria Capitalei. Acesta a dat exemple de primari apreciați, în...
Eroul anticomunist Liviu Corneliu Babeş are statuie, după 35 de ani. Allen Coliban: "A fost un gest suprem de renunţare la sine"
Eroul anticomunist Liviu Corneliu Babeş are statuie, după 35 de ani. Allen Coliban: "A fost un gest suprem de renunţare la sine"
Eroul anticomunist braşovean Liviu Corneliu Babeş are, după 35 de ani, o statuie care aminteşte de martiriul său. Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a dezvelit, sâmbătă, la...
#scandal Steaua, #arestare Becali, #Gigi Becali condamnat , #Steaua