Steaua se muta din Ghencea! Vezi planul lui Becali

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 20:23
5168 citiri
Steaua se muta din Ghencea! Vezi planul lui Becali

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca va muta echipa din Ghencea si ca va construi o baza de antrenament in Pipera.

Patronul "ros-albastrilor" a declarat ca a primit o notificare de la Ministerul Apararii sa paraseasca stadionul istoric al clubului la finalul actualului sezon si ca intentioneaza sa mute echipa pe noul Stadion National.

"Voi face o baza de antrenament in Pipera, ca tot imi striga lumea sa plec din Ghencea. Ministerul Apararii a schimbat data limita din 2012 pentru iunie 2011. Am notificare de la MApN. Mut echipa pe noul stadion Lia Manoliu, iar antrenamentele se vor desfasura in Pipera.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Latifundiarul din Pipera ameninta ca va pleca din Ghencea cu tot cu noctura si scaune, urmand sa lase arena "ros-albastrilor" in paragina.

Eu plec din Ghencea ca si-asa toti zic sa plec de-acolo. O sa inchei o conventie cu MApN si in trei luni voi lua tot de-acolo. Veti vedea o arena Ghencea in paragina, voi lua nocturna, scaunele, tot. Voi lua tot, pentru ca am castigat la licitatie. Poate credeti ca glumesc, dar o sa vedeti ca nu-i asa.", a mai spus Becali.

Patronul Stelei a fost din ce in ce mai contestat in ultimele sezoane, atat din cauza implicarii la echipa, cat si din lipsa performantelor la nivel intern si european.

Gigi Becali a fost apostrofat si dupa derbiul Steaua - Dinamo, scor 0-1, limuzina sa fiind atacata cu pietre de patru suporteri ai formatiei "ros-albastre".

Steaua Bucuresti evolueaza pe stadionul Ghencea din 1974, an in care acesta a fost inaugurat.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua mutata Ghencea, #Steaua National Arena , #Steaua
Comentarii
Poza Lynn Dick
Lynn Dick
rank 5
Sa se mute din partea mea in Zambaccian sau la Cornu.
Poza mozo
mozo
rank 1
Guie Migi! nah!