Steaua, vanduta unor irakieni?

Luni, 16 Mai 2011, ora 12:43
6612 citiri
Steaua, vanduta unor irakieni?
Sursa foto: Libertatea.ro

Gigi Becali negociaza in secret vanzarea Stelei unui grup de investitori arabi, de origine irakiana.

Cel putin asa sustine ziarul Libertatea, care dezvaluie ca negocierile dintre cele doua parti, demarate inca din luna aprilie, ar fi intr-un stadiu avansat.

Potrivit unor surse din cadrul clubului din Ghencea, negocierile ar fi purtate de un anume Rahim Karim Rasti (53 de ani), fost consul la ambasada irakiana de la Bucuresti in perioada 2006-2011.

"I-a placut mult Romania si Steaua. De fapt, el e casatorit cu o romanca si are o fata de 18 ani, care tine cu "ros-albastrii"! Pentru Steaua ar trata din luna aprilie.", anunta sursa citata.

Gigi cere 65 de milioane

Latifundiarul din Pipera ar fi dispus sa renunte la Steaua in schimbul a 65 de milioane de euro, insa a primit o contra-oferta de numai 30 de milioane de, pe care nu o considera potrivita.

"Gigi ar fi cerut 65.000.000, ei ofera cam 30.000.000 de euro. Poate vor ridica stacheta la 40.000.000.", a mentionat un oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.

Pacalelile din trecut

Gigi Becali a mai anuntat in trecut ca negociaza vanzarea Stelei catre investitori de origine araba, dar nicio oferta nu s-a concretizat pana la urma.

In 2009, israelianul Shon Mekyten, care se lauda cu o avere de 4 miliarde de euro, a vrut sa cumpere clubului "ros-albastru" cu 50 de milioane, dar afacerea a cazut subit. Ulterior, presa de la Tel Aviv a dezvaluit ca Mekyten e un "tepar" care detine doar cateva milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera a declarat in 2010 ca ar putea ceda Steaua miliardarului Abdulraham bin Mussad al Saud, care detine, printre altele, clubul Al-Hilal, la care evolueaza si romanul Mirel Radoi. Informatia nu s-a concretizat, iar Steaua a ramas tot in posesia lui Becali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Gigi Becali, #Becali vanzare Steaua, #Steaua vanduta Irak, #Steaua vanduta arabi , #Steaua
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
luni o vinde pe Steaua la irakieni si joi o vinde la iranieni ! intr-o zi o sa va dam in judecata pentru minciunile si zvonurile care le lansati premeditat atunci cand nu mai aveti subiecte de scris !