Suporterii s-au saturat de Becali: Ori pleaca, ori moare!

Luni, 09 August 2010, ora 22:00
3603 citiri
Suporterii s-au saturat de Becali: Ori pleaca, ori moare!

Plecarea lui Victor Piturca din Ghencea a reaprins conflictul dintre suporteri si Gigi Becali, ultrasii spunand ca nu-l vor ierta niciodata pe europarlamentar.

Unul din liderii fanilor stelisti, Alexandru Tofan "Lecce", sustine ca foarte multi oameni il vor mort pe patronul clubului din Ghencea.

"Avem aeleasi sentimente pe care le-am avut tot timpul. E un sentiment de frustrare, reimprospatat la fiecare inceput de sezon, de vreo cinci ani incoace. Toata lumea stie episoadele cu Zenga, Hagi, Bergodi, Lacatus si Dorinel Munteanu. De fiecare data, omul asta care are impresia ca e Dumnezeu pe pamant, crede ca poate sa isi bata joc de cine vrea: de jucatori, de suporteri, de toata lumea.

Am avut o nota de pesimism de la inceput, pentru ca stim ca omul asta e o scursura a societatii. Asta e societatea in care traim, e plina de astfel de scursuri. Dupa felul cum a reationat ieri (n.r. duminica, 8 august) fata de noi si de Victor Piturca, nu cred ca poate fi numit om. O maimuta daca era, nu reactiona asa", a declarat Tofan, la Sport Total FM.

Liderul suporterilor din Ghencea a mai spus ca Gigi Becali i-a injurat in nenumarate randuri si ca nici macar antrenorul Victor Piturca nu a scapat.

"Sa va zic ce ne-a zis noua, cum conduce el. Steaua e batjocorita si calcata in picioare. Este o bataie de joc la ora actuala. Nu suntem intr-un targ de cocalari si camatari. Pe bunul-simt si pe respectul fata de un club si fata de suporteri nu trebuie sa ceri garantii. Nu trebuie sa se ajunga la tigania la care s-a ajuns ieri. A fost de fata cu multa lume, un calup de injuraturi si de vorbe spurcate din partea unui om care nu are niciun merit pe lumea asta.

Este cancerul fotbalului romanesc, al Stelei si la tot ce s-a ajuns in societatea asta. L-a injurat pe Piturca, pe noi, pe toata lumea. Nu am astept la nimic bun de la acest om. El vorbeste despre Dumnezeu si despre organul lui genital in aceeasi fraza. El se lauda ca e pios si ca e credincios, dar el este atat de rau si ii face pe atatia oameni sa ii doreasca raul si sa moara. Sunt atatia oameni care vor sa crape asta! A venit el si a zis ca face pipi pe noi si pe atmosfera de la meciul cu Universitatea Craiova", a mai spus Tofan.

"Din punctul nostru nu exista alta varianta, decat sa plece Becali sau sa moara. Daca l-ati fi vazut ieri cum facea cu noi, ati fi spus ca trebuie pus in camasa de forta. Facea spume la gura, tipa, zici ca intrase in transa. Vi-l imaginati pe Moratti asa? Ar trebui sa iasa toata lumea in strada si sa il ia pe sus.", a incheiat "Lecce".

Victor Piturca, cel care i-a readus pe suporteri alaturi de echipa, a demisionat de la Steaua, dupa numai doua etape de la startul noului sezon al Ligii I.

C.F.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#suporteri Steaua, #razboi Becali fani Steaua, #Piturca demisie Steaua , #Steaua