Teixeira da cartile pe fata: Ce a discutat cu Gigi Becali

Luni, 30 Martie 2015, ora 22:31
6659 citiri
Teixeira da cartile pe fata: Ce a discutat cu Gigi Becali
Foto: Fanatik

Felipe Teixeira, vedeta celor de la Petrolul Ploiesti, a dat cartile pe fata si a dezvaluit ce a discutat cu finantatorul Stelei, Gigi Becali.

Mijlocasul portughez sustine ca intalnirea cu latifundiarul a fost una intamplatoare si recunoaste ca Becali l-a intrebat de situatia lui contractuala.

"Sambata eram in mall sa mananc. Cand, deodata, aud pe cineva care ma striga pe nume: Teixeira! Teixeira! M-am intors si l-am vazut pe domnul Gigi Becali, care imi facea semn cu mana sa ma apropii. Educatia nu mi-a permis sa-l refuz pe om. A fost prima data in viata mea cand l-am vazut in realitate si am discutat cu el. Nu cred ca am facut ceva rau, stand de vorba doua minute cu el.

Domnul Gigi Becali a zis ca ma apreciaza ca fotbalist inca de cand eram la Rapid. M-a intrebat care e situatia mea, ce o sa fac din vara, dar nu mi-a zis ca ma ia la Steaua. Repet, am discutat foarte putin, doar doua minute. Nu am semnat nici cu Steaua, nici cu o alta echipa. Nu vad de ce atata scandal. Totul s-a intamplat in loc public, la mall, cu atata lume in jurul nostru. Nu am fost acasa la dansul sau ne-am ascuns. Daca era vorba de altceva ne afisam in public?", a declarat Teixeira pentru ProSport.

Cel mai bun mijlocas din Liga 1, asa cum este vazut de multi specialisti dupa plecarea lui Lucian Sanmartean, nu exclude un transfer la Steaua in vara.

"E o posiibilitate (sa se transfere la Steaua - n.red.) ca oricare alta. Pot discuta cu orice club care ma doreste. Prioritate va avea Petrolul. Sa vedem", a mai spus jucatorul.

Becali si-a incalcat deja promisiunea: cum a fost surprins

Gigi Becali a fost surprins de paparazzi discutand cu Felipe Teixeira intr-un mall din Bucuresti.

Latifundiarul este un admirator declarat al jucatorului Petrolului, pe care ar dori sa il aduca la Steaua.

Contractul lui Teixeira cu Petrolul expira la finalul acestui sezon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Teixeira Becali Steaua, #Becali Steaua Teixeira, #Teixeira transfer Steaua , #Steaua