Transferul lui Chipciu la Steaua provoaca un nou scandal in Liga 1

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 20:21
2290 citiri
Transferul lui Chipciu la Steaua provoaca un nou scandal in Liga 1

Transferul lui Chipciu de la FC Brasov la Steaua a starnit discutii aprinse in Liga 1.

Anuntat ca si parafat in aceasta iarna, transferul lui Chipciu poate fi blocat de clubul Sporting Pitesti, care ar detine 50 la suta din drepturile federative ale jucatorului.

Pitestenii au trimis un facsimil la Liga Profesionista de Fotbal prin care informeaza forul lui Mitica Dragomir ca mutarea nu poate fi realizata fara acordul oficialilor lui Sporting.

Patronul Gigi Becali nu vrea sa auda de implicarea pitestenilor in negocieri si sustine ca fotbalistul s-a transferat la Brasov din postura de jucator liber de contract.

"Nu ma intereseaza ce spune Pitestiul, eu am treaba cu Pitestiul? Eu transfer jucatorul 700 la suta, nu 50 la suta. Eu il iau de la Brasov, am vazut actele, stiu care e situatia. Jucatorul e venit la Brasov din postura de jucator liber, numai ca ei, pentru ca au vrut sa fie recunoscatori fata de Pitesti, le-au cesionat 50 la suta. Exista, deci, doar un contract de cesiune. Nu e nici un fel de problema, nu participa la negocieri. Ei isi vor lua doar jumatate din banii de pe Chipciu, atat.

In al doilea rand, clauza de participare la negocieri este nula de drept sportiv. Nici un club nu poate interveni in politica clubului in transferul de jucatori. Eu vand si iti dau banii tie. Nu poate bloca nimeni transferul unui jucator. Ii invata Nicolae Badea sa faca lucrurile astea, dar nu e nici o problema. Am terminat tot, Chipciu este jucatorul Stelei.", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Becali a anuntat numele jucatorilor care vor ajunge la Steaua in aceasta iarna

Alaturi de Chipciu, Gigi Becali sustine ca in aceasta iarna ii va transfera si pe Vlad Chiriches, Ovidiu Dananae si Wesley Lopes.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Transfer confirmat. În ce campionat va juca Florinel Coman, dorit în Bundesliga
Eroul lui FCSB din partida cu Universitatea Craiova, Florinel Coman, a declarat că acesta va fi ultimul lui sezon la echipa roș-albastră, iar patronul Gigi Becali a confirmat transferul....
#Gigi Becali, #chipciu transfer steaua, #transferuri Steaua , #Steaua