Tudorel Stoica si Piturca, alaturi de Steaua Armatei: Gigi Becali nu are nici macar un act

Joi, 22 Decembrie 2016, ora 21:27
9358 citiri
Tudorel Stoica si Piturca, alaturi de Steaua Armatei: Gigi Becali nu are nici macar un act
Foto: Hepta

Doua nume mari din istoria Stelei, Tudorel Stoica si Victor Piturca, ar fi gata sa se alature proiectului Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Capitanul echipei care a dominat fotbalul romanesc in anii '80 spune ca sunt dispusi sa se implice in acest proiect si alti mari stelisti, el precizand ca a discutat despre acest lucru cu Victor Piturca.

"Eu nu pot sa comentez lucruri pe care nu le stiu. Eu am vorbit cu Laca, dar nu stiu amanunte. Cert e ca eu si toti colegii mei vom face tot posibilul ca noua echipa sa ne reprezinte nu doar pe noi, ci si pe cei care au fost inaintea noastra. Am vorbit si cu Piturca. Va spun cu mana pe inima ca ma implic si eu, si toti colegii mei care au participat la obtinerea performantelor. Pentru mine nu sunt importante functiile, eu vreau doar sa ajut. Aceasta echipa nu are cum sa moara", a spus Tudorel Stoica la DigiSport.

In continuare, fostul mare fotbalist roman a explicat de ce nu are dreptate Gigi Becali in disputa juridica pe care o are cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

"Nu stiu daca ar trebui sa dispara echipa FCSB daca se numeste asa, dar stiu ca echipa aceasta nu are palmares, nu are sigla. O echipa fara palmares, sigla, istorie nu poate sa se numeasca Steaua. Cei de la Armata au fost foarte corecti cu Gigi. Sa ai avantajul de a profita de numele unei echipe, fara sa aiba vreun act si sa ai posibilitatea de a intra in legalitate, sa poti sa platesti niste bani... Era normal si frumos sa platesti, sa iei echipa, pentru ca ea ti-a adus bani, ti-a adus faima.

Dar Gigi, Argaseala, nu doar ca nu au multumit ca au profitat de acest lucru, ci au si jignit. Aceasta sigla mica, mica, nici macar 1000 de euro nu costa. Daca nu vrei sa profiti de posibilitatea care ti se ofera, de a intra in legalitate, atunci suporti consecintele. Tinem cont de parerile tuturor, ca asa e normal. Dar chiar nu puteti intelege ca Gigi Becali nu are nici macar un act? El a vanturat doar niste hartii. Eu stiu doar ce nu are", a mai declarat acesta.

#Tudorel Stoica Steaua Armata, #Piturca Steaua Armata, #Becali proces Armata Steaua , #Steaua