Vrei bilet? Ia de la Becali!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 01 Martie 2013, ora 21:10
3510 citiri
Vrei bilet? Ia de la Becali!

Gigi Becali a simtit imediat ca meciul dintre Steaua si Chelsea, partida ce a starnit un interes imens in randul microbistilor romani, ii poate aduce importante beneficii de imagine. Asa ca a folosit cateva mii de bilete, cele care trebuiau puse in vanzare la stadion, in interesul personal.

Latifundiarul si-a deschis niste usi, pe de o parte, a strans anumite relatii si, nu in ultimul rand, a aratat unor "disidenti" ca acea cale pe care au pornit nu este buna.

Conferinta de presa sustinuta vineri de latifundiar a reprezentat un apogeu al cultului personalitatii pe care acesta incearca de cativa ani sa-l impuna in societatea romaneasca.

Daca, pana acum, Becali a avut parte de o presa, in general, favorabila, macar in domeniul sportiv, de aceasta data deputatul independent a fost sifonat serios de jurnalisti. Motivul? Gloriile echipei, oamenii care au adus doua trofee internationale in Romania, nu au fost invitati la marele meci cu trupa lui Abramovici. Iar cand au avut "tupeul" de a reclama lipsa de respect a clubului s-au ales doar cu vreo douazeci de tichete "donate" de seful galeriei, locurile fiind intr-una dintre peluze.

Acest gest a generat o serie de reactii puternice in mass-media, reactii care l-au facut pe finantatorul Stelei sa sustina o conferinta de presa de urgenta. Numai ca, in intalnirea cu reprezentantii presei, el nu a dat inapoi, recunoscandu-si greseala, ci a incercat inca o data sa le arate "disidentilor" cine este seful.

Astfel, Gigi Becali a aparut sfidator, avand langa el un teanc de bilete si invitatii. Intr-un moment de furie, el a aruncat tichetele de pe masa si i-a invitat pe oamenii care au construit practic brand-ul "Steaua" sa vina sa le ia. Probabil ca de pe jos.

"Eu nu sunt servitor. Daca esti glorie, hai la palat si iti dau invitatie!"

In esenta am putea spune ca nu este nimic rau in aceasta atitudine. Sau, ma rog, foarte putin. Adica omul are invitatiile si este dispus sa le ofere fostelor glorii, deci unde e problema?

Problema sta in atitudinea lui Gigi Becali. In timp ce cei care au castigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, titluri si cupe interne, aducand faima Romaniei si Stelei, sunt "invitati" sa isi ia biletele de pe podeaua latifundiarului, oamenii politici cu care acesta are legaturi sunt sunati chiar de el si intrebati daca nu cumva si-ar dori sa ajunga la partida cu Chelsea.

Aceasta atitudine duplicitara este cea care aduce mari deservicii imaginii clubului din bulevardul Ghencea pentru ca, de cativa ani deja, Steaua tinde sa fie similara cu Becali. Asta inseamna ca tot ce face deputatul se rasfrange asupra clubului iar toate rezultatele echipei sunt folosite in scop personal de finantator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Becali bilete Steaua Chelsea, #Steaua Chelsea bilete, #scandal bilete Steaua Chelsea , #Steaua