Becali a rabufnit: Sunt scarbit de romanii care au iesit in strada

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 08:52
6586 citiri
Becali a rabufnit: Sunt scarbit de romanii care au iesit in strada

Gigi Becali s-a declarat scarbit de protestele de la Universitate, sustinand ca romanii nu pot fi de partea unui arab.

"Am fost scarbit cand am vazut ca mii de romani au iesit in strada ca sa-i ia apararea unui arab impotriva presedintelui Basescu. Chiar daca ar fi gresit presedintele Basescu, n-ai voie sa-i iei apararea unui arab. M-am uitat cu scarba la televizor! Mi-e scarba de romanii care au iesit in strada! Arafat sa se duca la el in tara, la arabi acolo! Cum sa tin cu un arab impotriva presedintelui tarii mele? Sa nu mai puna ministru arab in viata lor!", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Totodata, Becali a sustinut ca le va oferi informatii celor de la Jandarmerie despre protestatarii violenti, deoarece acestia l-ar fi injurat si pe el cand echipa Steaua evolua in Ghencea.

"Ce proteste, 500 de insi? Sunt manipulari, sunt oameni din galeria Stelei care ma injurau pe mine la Peluza Sud. Sunt manevre facute de PSD. Cei care ma contestau pe mine s-au dus acum la protest. O sa ma duc la jandarmerie sa le spun cine sunt!", a mai spus Becali.

Galeriile bucurestene, in centrul mitingului anti-Basescu?

Varul lui Gigi, Giovani Becali, a intervenit si el in aceasta disputa, mentionand ca, daca s-ar fi aflat in tara la Revolutie, romanii ar fi dus-o mult mai bine astazi.

"Eu am fost plecat din tara in perioada comunismului, dar trebuia sa ma intorc la Revolutie. Sa stau pe tancuri langa Caramitru. Daca veneam sa stau pe tancuri, sa fiti siguri ca aveati o alta Romanie astazi", a comentat Giovani Becali.

Proteste la Universitate: Bataie si "Jandarmii e cu noi" - Reportaj foto-video

Peste 1.000 de oameni au prostestat, vineri si sambata seara, in centrul Capitalei, avand ca pretext conflictul pe marginea Legii Sanatatii si demisia lui Raed Arafat.

Sambata seara, protestul a devenit unul violent, iar surse din Jandarmeria Romana au sustinut ca ultrasi din galeriile echipelor Steaua si Dinamo au fost prezenti pentru a incita la violenta.

Violente in Piata Universitatii: Batai, gaze lacrimogene si raniti

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali anunță o adevărată revoluție la FCSB. Câți jucători va aduce patronul echipei și câți Meme Stoica
Gigi Becali a anunțat noua sa strategie în materie de transferuri la club după ce va câștiga campionatul. FCSB este aproape campioană dar patronul FCSB vrea să ajungă în grupele Ligii...
#Gigi Becali, #proteste Universitate, #Raed Arafat, #Traian Basescu, #protest impotriva lui Basescu , #stiri Gigi Becali