Becali a recunoscut ca a vrut sa dea spaga

Miercuri, 20 August 2008, ora 07:54
2212 citiri
Becali a recunoscut ca a vrut sa dea spaga

Gigi Becali a recunoscut, marti seara, ca a vrut sa-i dea spaga presedintelui Comisie de Apel, Doru Viorel Ursu, pentru a da un verdict favorabil "ros-albastrilor" in cazul 'Valiza'.

Finantatorul Stelei spune, insa, ca acesta n-a vrut sa accepte deoarece este "omul" lui Mircea Sandu.

"Eu am fost in Elvetia si am stat la masa cu Doru Viorel Ursu si cu Giovanni. Ei doi sunt prieteni, Ursu ii este chiar avocat. Mi-a spus ca nu poate sa dea decizia asa cum vreau eu deoarece este omul lui Mircea Sandu de o viata. Eu as fi "sarit la cap", dar m-a refuzat. Intelegeti voi ce inseamna "sarit la cap" pentru ca sunteti baieti destepti", a spus Gigi Becali, la Realitatea TV.

Latifundiarul din Pipera a criticat apoi modul in care membrii Comitetului Executiv conduc fotbalul romanesc, spunand despre ei ca sunt "slugile lui Mircea Sandu" si ca "nu ii intereseaza binele fotbalului".

Pe 4 iunie, Comisia de Disciplina a FRF a decis ca echipa Steaua Bucuresti a fost penalizata cu sapte puncte, iar formatia Universitatea Cluj cu sase puncte, dupa scandalul "valiza cu bani" din ultima etapa a Ligii I, sezonul 2007/2008.

Totodata, finantatorul Gigi Becali si presedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Dobos, au fost suspendati timp de doi ani si li s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeasi perioada, primind si cate o amenda de 200.000 de lei. Iar jucatorii Petre Marin si Gigel Coman au fost suspendati cate sase luni. Ulterior, Comisia de Apel a FRF a pastrat decizia Comisiei de Disciplina.

Insa, pe 3 iulie, Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a decis, joi, sa anuleze decizia Comisiei de Disciplina a Federatie Romane de Fotbal (FRF) in cazul "valiza".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Unul dintre cei mai în formă jucători români la ora actuală este dorit de două cluburi cu renume. Borussia Dortmund este interesată de transferul lui, dar momentan impresarul Giovani Becali...
#Becali, #spaga, #valiza, #Doru Viorel Ursu, #Mircea Sandu, #FRF , #stiri Gigi Becali
Comentarii
F
fu te lyn din severin
rank 1