Becali ataca dur arbitrajul romanesc

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 19:53
947 citiri
Becali ataca dur arbitrajul romanesc

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa arbitrilor din Liga I si ii cere presedintelui CCA, Vasile Avram, sa faca ordine in arbitrajul romanesc.

"Cum poate sa imi spuna mie arbitrul ca nu a vazut la Vranjkovic? Pai, du-te tata la spital! Eu, cand nu stiu, spun ce cred. Dar cand ma informez, eu va spun sigur ca nu a fost intamplator ce s-a intamplat la Rapid cu Pandurii. Aduceti oamenii la disperare, astamparati-va. Nu e posibil ce s-a intamplat.

Nu spun ca Avram e corupt, ca stiu ca nu e, dar trebuie sa inteleaga ca el este seful si trebuie sa rezolve lucrurile astea. Avram are obligatia morala si profesionala ca sa faca curatenie in fotbal. M-a sunat Huzu sa ma felicite pentru pozitia pe care am avut-o fata de arbitri.

"Dinu Gheorghe nu are nicio vina, e prietenul meu. Vasile Avram e un om destept si intelege oftica mea, supararea mea, ca eu bag bani, dar el trebuie sa inteleaga ca el trebuie sa faca curatenie. Avram trebuie sa uite prieteniile cu arbitrii. Dan Petrescu e cel mai mare lup, un om de mare caracter, dar ca arbitru e cel mai mare lup. Grigorescu e si el cel mai mare lup. Vicepresedintii de la arbitraj sunt cei mai mari lupi din Romania. 'Suceava' e al treilea vicepresedinte? Acum e clar de ce se intampla ce se intampla in fotbal.", a spus Becali la GSP TV.

Pandurii, furata de arbitri in meciul cu Rapid

Formatia Pandurii Targu Jiu a fost dezavantajata clar de arbitri in ultimul meci al etapei cu numarul 13, cu Rapid, scor 1-1, gorjenii reclamand doua goluri anulate eronat si o lovitura de la 11 metri neacordata.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #arbitri Liga I , #stiri Gigi Becali