Ziare.com

Becali, dator statului cu 3,3 milioane de euro

Joi, 05 August 2010, ora 15:09

   

Becali, dator statului cu 3,3 milioane de euro
George Becali are de platit aproape 3,3 milioane de euro, suma reprezentand TVA si penalitati, din cauza tranzactiilor sale imobiliare.

Controlul ANAF la persoana fizica George Becali a constatat ca acesta are de platit 14 milioane de lei, TVA si penalitati, pentru tranzactiile efectuate intre 2006 si 2008, informeaza Mediafax.

Omul de afaceri mai are 30 de zile pentru a contesta decizia prin care este obligat sa plateasca aceasta suma.

Becali declara, la inceputul controalelor, ca nu este ingrijorat cu privire la decizia ANAF.

Citeste mai multe despre Becali George Becali Becali dator statului
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3362 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
12 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Hahalera JIJI_OAIE, victima a birocratiei !

Dupa ce i-au confiscat "servieta", astia de la ANAF mai vor si "penalistati"!? Ce-or fi alea?! Taxe pe care tre' sa le plateasca PENALII?! Da' Oaie inca nu-i penal, procestu' inca nu-i gata?! Oricum, daca nu-i e frica, o'ntoarce, la o adica, si rezulta ca, de fapt, statul ii e lui dator! Ii da Jiji la Strasbur, si le...aia muma-n...!
Si tot contribuabilu' sarac va fi cel ce va plati, ca el e etern, va trebui sa scoata banu' si dupa cer regimul Base-Boc va fi deja oale si ulcele!

 

ADICA PRIETENUL DE PAHAR SI ALIATUL LUI BASESCU E DATOR LA STAT?

ce chestie, credeam ca jiji e modest, cinstit si cuminte.

vai ce surpriza!

Mesaje de 5 stele?

Voi habar nu aveti in ce lume traiti. Fiscul executa tot capitalul privat romanesc. A executat vreun capital speculativ strain? Nu, lor le plateste dobanzi din banii vostri. Sa moara capra vecinului si mai ales oile lui Becali. Tipic romanesc.
• Art. 139 alin (1) din Constitutia Romaniei prevede că "Impozitele, taxele si orice alte venituri ale bugetului de stat si ale bugetului asigurărilor sociale de stat se stabilesc numai prin lege," pentru a se asigura predictibilitatea legilor si prevalenta Constitutiei ca suport obligatoriu al legii si in vederea apărării legalitătii.
• Art. 4 alin 1 din Legea 571/2003 prevede că acesta "se modifică si se completează numai prin lege,"
o Notiunea Art. 4 din Legea 571/2003 alin (1) Prezentul cod se modifica si se completeaza numai prin lege, promovata, de regula, cu 6 luni inainte de data intrarii in vigoare a acesteia, a fost indeplinită numai pentru OUG 91/2008, fiind incălcată "de regulă" de 21 de ori de la 01.01.2004 pană la 31.12.2009.
o Notiunea Art. 4 din Legea 571/2003 (2) Orice modificare sau completare la prezentul cod intra in vigoare cu incepere din prima zi a anului urmator celui in care a fost adoptata prin lege, a fost indeplinită de 8 ori pentru OUG 123/2004, 138/2004, 110/2206, 106/2007, 155/2007, 91/2008, 127/2008 si 109/2009 si neindeplinită de 13 ori, ordonanta 21/2006 dispunand chiar retroactiv. Din 22 de ordonante de urgentă emise in perioada 01.01.2004 pană la 31.12.2009, numai OUG 91/2008 respectă cele două conditii ale legii.
Acum despre lege:
Incălcand toate principiile fiscale ale art 3 CF, din punct de vedere al măsurilor fiscale (modificări ale codului fiscal), din 36 de acte normative in perioada 01.01.2004 pană la 30.06.2010, au fost 5 legi, 25 de ordonante de urgentă, 3 hotărari si 3 ordonante, adică 68% reprezintă situatii extraordinare, 16%, reprezintă normalitatea, iar in 16% din cazuri considerăm că modificările au fost in afara legii.

va rog respectuos si sa fiti echidistanti cu toata lumea!

e adevarat ca clubul dinamo nu si-a platit darile catre stat din 1994?ieri era un articol cu societatile de la fiecare club!una care nu are bani si acumuleaza datorii si una care vinde jucatori,are profit si palmeaza banii?deci care sunt datoriile clubului dimano catre statul roman?!

Miliardar

cum asa , e ca daca as avea 1000 de Lei si sunt dator cu 3,3 Lei Rusine mare pe ciobanul din Pipera.Sau nu prea e adevarat treaba cu top 300 si cu miliardarii din Ro ?!?
Eu cred mai degraba ca Becali nu a avut niciodata mai mult de 10 milioane Euro in Cont. Asta cu miliardele e umfalata la preturi de de Teren cu sute de euro la m² desi terenurile valoreaza 20-30 Euro in raport cu Pibul si veniturile din Romania . Ca sunt uni visatori si vor Preturi ca la Paris sau Monte Carlo sa viseze mai departe.
Cit despre Lege daca nu plateste confiscati tot ce misca si vindeti la Licitatie sa vedeti cite sute de euro primiti pe terenuri

 

Daca...

...pentru 'nea Jiji, orgoliile personale si"claxonul" din dotare sunt mult mai importante decat orice altceva de pe lumea asta, atunci sa plateasca!

 

top 300

..era topul de hartie (adica top1000).In capul sau terenurile si alte investii(acu falimentare) insemnau peste 1 miliard de euro.S-a dovedit ca nu fac cat o ceapa degerata.S-a imprumutat la banci care i-au dat banii cu ghiotura ..da a venit criza....nu mai produce...creditorii sunt nelinistiti si vor banii la scadenta.Si mai vine si Fiscul (vorba aceea americaneasca : "de moarte mai scapi,o mai pacalesti da de fisc niciodata.Asa sa fie !Amin!

 

Intreb pe cine stie

Oare aceasta sfidare la adresa poporului roman nu poate fi incadrata ca: sumninare a economiei nationale?

 

Mare inginerie !!!

Face doua maini PAC-PAC si vinde un lot de teren intravilan si uite banutii !!! Si chiar asa de apropiat de tanti plescoi este ?? Ca money ma refer , nu mai la jaga-jaga va este gandul !! Ce sante-ti botezatu' omul care a ramas doar ochelarii din el !!!! Ca si tanti plescoi are o ''gaura '' de vrei 3 bulioane de euroi , este ????

 

Executarea!!!

Cu sila!

 

Eu ii doresc lui George Becali sa prinda pensia si sa aiba parte de ea , pana cand se vor termina plangerile penale impotriva sa !

.

 

STATUL L-A FACUT BOGAT

DUPA REVOLUTIE TRANZACTIILE IMOBILIARE ERAU LA MODA,CU LEGILE APARUTE PENTRU O LUNA SI ABROGATE IMEDIAT SMECHERII AU PROFITAT SI S-AU IMBOGATIT.DE ATUNCI ARE TARA MILIARDARI,UNDE AU FOST EI SI CE AU FOST INAINTE?!?vezi CV tuturor ,niste smecheri

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor