Gigi Becali isi distruge jucatorii dupa infrangerea de la Craiova. "E debandada. Oaida alearga de unul singur si ajunge pe locul 2. Imi e mila"

Vineri, 30 Aprilie 2021, ora 00:01
33705 citiri
Gigi Becali isi distruge jucatorii dupa infrangerea de la Craiova. "E debandada. Oaida alearga de unul singur si ajunge pe locul 2. Imi e mila"
Gigi Becali. Foto: Hepta

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a plans dupa infrangerea din meciul cu CS Universitatea Craiova ca este debandada la echipa sa.

"Echipa e decimata, Cretu a facut si el ce a facut, accidentati multi, jucatorii de baza, Olaru si Coman, accidentati, asta se intampla. In prima repriza am controlat meciul. Nu ai ce sa reprosezi la nimeni. Cicaldau a dat o executie care nu ai cum sa o parezi. Repriza a doua, aveam om in plus, normal trebuie sa castigi meciul. Tanase, parerea mea, a luat-o putin in... gluma, jocul.

Universitatea Craiova a invins-o pe FCSB in 10 oameni. Oltenii, sanse mari la castigarea campionatului. Care este clasamentul Ligii 1

S-a intamplat ce s-a intamplat, a pierdut mingea acolo, am luat golul ala pe care l-am luat, pe care nu are voie sa-l ia niciodata. Vlad, probabil a vrut sa faca acrobatie, sa se dea artist, ca a fost prea laudat. Si asta este toata istoria.

Daca ma intrebati de Kovacs, l-am criticat intotdeauna, dar acum nu am ce sa-i spun. Este clar 11 metri si eliminare. Numai ca e o faza rapida si ii acord circumstante atenuante. In inertia jocului, il calca Bancu. E posibil sa fi vazut sau sa nu fi vazut.

Cand greseste omul, eu niciodata nu ma supar. El a gresit, nu a facut-o intentionat. Eu nu o sa uit mana lui Camora, dar aici nu a avut rea intentie. Eu pe Kovacs il scot din ecuatie in meciul din seara asta.

Nu poti sa dai vine pe om cand greseste sau nu a vazut bine. E si el om. Insa pe aia cu Camora nu o uit niciodata in viata mea. Nu am vazut niciun portar sa greseasca asa, ca Vlad. Daca vrei sa fii campion trebuie sa bati CFR-ul. Oaida, saracul, alearga de unul singur si ajunge pe locul 2, nu mai are nicio busola. Mi-e mila de el, nu am ce sa fac.

Nu mai pot eu de fotbal, acum, de aia nu pot sa plec eu la manastire! Daca scoatem un egal cu CFR, nu e decisiv meciul. Mie imi convine un egal, in situatia in care suntem noi acum, decimati, pana vin Olaru si Coman, ca dupa aia castigam tot. Iar o sa ceara controale (n.r. - antidoping).

A facut si Cretu prostia aia. Debandada la echipa! Ce putem face? Debandada, daca Tanase comenteaza, ala injura. Tanase ia trei galbene aiurea, pe comentarii. Nu e debandada? Daca el, Tanase, este amfitrionul echipei si nu poate sa-i zica nimeni nimic lui Tanase? Auzi ce-i zice Tanase la arbitru!

Petrecere de zile mari la Craiova dupa succesul cu FCSB. Nistor, vedeta serii VIDEO

Ce, ma, vrei sa... ai dat rosu ca sa compensezi pentru penaltiul nedat? (n.r. - in meciul de joi) Cum sa spui asa ceva? Vezi-ti, ma, de treaba, joaca fotbal, ca esti condus 1-0, lasa, ma, arbitrul, zi sarut mana arbitrului ca ti-a dat om minus! El e imparatul echipei. Celalalt, Cretu, e bataus, ameninta arbitrii.

El e Cretu de la FCSB, a jucat catve meciuri la FCSB si si-a luat avant. Nu stiu, injuraturi, ce a zis acolo, stiu eu ce a zis? Nu stiu ce a facut Cretu (n.r. - cu Sepsi). Asta e situatia, nu am nicio suparare, sunt doua puncte, avem meci direct, vrei sa iei campionatul, bati CFR!", a spus Becali, la Digi Sport.

Formatia Universitatea Craiova a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, intr-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Cicaldau '38 si Nistor '63.

Echipa Universitatea Craiova a jucat in inferioritate numerica din minutul 54, cand a fost eliminat Bogdan Vatajelu dupa ce a primit al doilea cartonas galben.

Clasament: 1. CFR Cluj - 41 de puncte, 2. FCSB - 39 de puncte, 3. Universitatea Craiova - 37 de puncte, 4. Sepsi - 30 de puncte, 5. FC Botosani - 25 de puncte, 6. Academica Clinceni - 22 de puncte.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gigi Becali infrangere FCSB Craiova Liga , #stiri Gigi Becali