Becali l-a terfelit ca in mahala pe Ion Craciunescu

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 08:05
3206 citiri
Becali l-a terfelit ca in mahala pe Ion Craciunescu

Gigi Becali a oferit o mostra de limbaj de mahala, desfiintandu-l pe seful CCA, Ion Craciunescu.

"Daca nu vor cei de la CCA arbitri straini, sa-si puna jambieri si sa joace fotbal ei. Ce facem, stam dupa Craciunescu? Trebuie sa ne intalnim si sa impunem ce vrem noi. Craciunescu e c******, e fricos. Cum tipa Paszkany, ii trimite arbitri corupti, care sunt ai lui. C******** de Craciunescu se teme sa nu-l reguleze Paszkany. Craciunescu nu mai poate sa fie conducator, i-a pierdut din mana, e praf! Trebuie sa vina altcineva pentru ca el nu le da niciun fel de sanctiuni, iar astia isi fac de cap", a spus Gigi Becali la GSP TV.

De asemenea, Becali l-a jignit si pe arbitrul meciului dintre Astra si CFR Cluj, Ovidiu Hategan.

"Handicapatul de Hategan nu stiu cum de arbitreaza in Champions League cu fizicul ala de mortaciune. Uitati-va la el ce mortaciune e! Cum alearga mortaciunea asta? A luat 100-200 de mii de euro de la Paszkany si nu mai poate sterge cu buretele ce a fost", a tunat Becali.

In cazul in care in Liga 1 nu vor fi adusi arbitri straini, Becali propune infiintarea unui nou campionat, "al echipelor corecte".

"Sa facem o alta Liga a celor curati si corecti. CFR Cluj sa joace intr-o alta Liga cu arbitrii lor. Gata, la noi nu se mai poate fara arbitri straini. Care e problema, nu mai vrem sa jucam cu CFR-ul. Ne fura prea mult, nu vrem sa ne mai asociem imaginea cu ei", a mai spus Becali.

C.M.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Ion Craciunescu, #greseli de arbitraj , #stiri Gigi Becali