Becali reactioneaza dur dupa amenda primita din partea FRF

Marti, 05 Martie 2019, ora 13:41
5304 citiri
Becali reactioneaza dur dupa amenda primita din partea FRF
Foto: Hepta.ro

Finantatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, marti, pentru Agerpres, ca va ataca decizia Comisiei de Disciplina a FRF in civil, considerand ca nu a facut declaratii sexiste, ci doar si-a exprimat o parere.

'Ce declaratii sexiste? O parere este o parere, poti sa fie amendat pentru o parere? Parerea este parere si discriminarea este discriminare. Ce, nu mai avem dreptul la o parere? Ei au luat decizia, dar o vom ataca in civil. Nu e vorba de bani, ca nu e mare lucru, sunt 3.000 de euro, dar e problema de principiu. Trebuie sa intelegem si noi in tara asta ca trebuie sa respectam si sa aplicam legea, nu iti dau eu amenda pentru ca asa vreau eu, ca eu am puterea. Cam asa e in Romania, iti dau eu amenda, ca eu sunt comisia. Cum a zis ala de la PSD, pentru ca putem. Asa fac si ei, pentru ca pot. Eu o sa atac decizia si daca judecatorul zice ca trebuie sa o platesc, o platesc, ca nu am ce face. Dar eu am obligatia, cand e ceva nedrept si nelegal, sa atrag atentia', a declarat Becali.

Vezi: Gigi Becali si FCSB, amenzi de la FRF pentru discriminare: Iata cati bani vor plati

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sanctionarea finantatorului Gigi Becali cu o penalitate sportiva de 15.000 de lei si cu 5.000 de lei a gruparii FCSB in urma declaratiilor sexiste facute de omul de afaceri.

"In temeiul art. 54 alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul George Becali cu penalitate sportiva in cuantum de 15.000 lei. In temeiul art. 54 alin. 1 din Regulamentul Disciplinar al FRF/LPF se sanctioneaza paratul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportiva in cuantum de 5.000 lei", se arata in solutia Comisiei de Disciplina publicata, marti, pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Comisia de Disciplina a FRF a fost sesizata la sfarsitul anului trecut de secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal, Radu Visan, in urma unor declaratii discriminatoare la adresa femeilor facute de Gigi Becali.

La 20 decembrie 2018, Gigi Becali a comentat la postul de televiziune Pro X anuntul UEFA prin care tuturor cluburilor din Europa le-a fost recomandat sa isi infiinteze echipe de fotbal feminin: "Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri impotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la ideile lui Satan. Fetele sa joace handbal, baschet... Cum sa joace o femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal. Femeia a fost facuta de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa il atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonosesc pe femei".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Becali reactie amenda FRF, #Becali amendat declaratii sexiste , #stiri Gigi Becali