Becali s-a intalnit cu bodyguarzii lui, desi avea interdictie impusa de instanta

Luni, 05 Octombrie 2009, ora 20:32
1793 citiri
Becali s-a intalnit cu bodyguarzii lui, desi avea interdictie impusa de instanta
Foto: Freegigi.ro

Gigi Becali a fost surprins, la ultimul meci al Stelei, impreuna cu doi dintre bodyguarzii lui, Stefan Dediu si Marcel Popa, cercetati in acelasi dosar cu finantatorul Stelei, desi instanta i-a interzis acest lucru in momentul eliberarii din arest.

Cu toate acestea, procurorii nu pot cere instantei arestarea lui Becali decat dupa ce ar solicita Parlamentului European ridicarea imunitatii de care beneficiaza europarlamentarul, au declarat surse judiciare.

La randul sau, avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, luni, ca europarlamentarul nu a incalcat interdictia impusa de instanta. Avocatul a explicat ca Becali a venit la stadion in calitate de spectator, iar Dediu si Popa sunt angajati ai Clubului Steaua si isi faceau meseria, cei trei neintalnindu-se special ca sa discute.

Televiziunile au surprins mai multe imagini, duminica seara, dupa meciul Steaua-Gloria Bistrita, cand Stefan Dediu si Marcel Popa il escortau pe Gigi Becali de la tribuna oficiala pana la masina.

Cei doi au mai fost vazuti alaturi de Becali si in alta imprejurare. Dediu si Popa s-au aflat la palatul lui Becali de pe Aleea Alexandru in noaptea in care Mihai Stoichita a fost numit antrenor principal al Stelei, iar apoi l-au insotit pe omul de afaceri pana la resedinta sa din Pipera.

Gigi Becali a fost citat de procurori luni la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunostinta materialul de urmarire penala in dosarul sechestrarii hotilor masinii sale, au declarat surse judiciare, insa, potrivit avocatului sau, Bogdan Vlad, europarlamentarul nu s-a prezentat.

Motivul amanarii este, potrivit avocatului, faptul ca apararea a cerut o confruntare intre hotii masinii, parti vatamate in acest dosar, si bodyguarzii lui Becali, cercetati pentru sechestrare. Avocatul a explicat ca, dupa ce va avea loc aceasta confruntare si dupa rezultatele ei, poate sa i se prezinte lui Becali probele impotriva sa.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, pe 26 iunie, recursul lui Gigi Becali impotriva sentintei Judecatoriei Sectorului 1 si au decis ca acesta poate parasi tara, insa au pastrat celelalte interdictii, printre care si aceea de a se intani cu celelalte persoane anchetate. Becali a fost eliberat din arest preventiv prin decizia Tribunalului Bucuresti din 16 aprilie, fiindu-i impuse, insa, mai multe interdictii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Becali intalnit bodiguarzi interdictie instanta, #arest Gigi Becali instanta, #contestatie apel Becali inhisoare masina, #Becali interdictie eliberare arest , #stiri Gigi Becali