Becali vrea arbitri straini: "Cu CFR iti anuleaza si doua goluri!"

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 13:00
2224 citiri
Becali vrea arbitri straini: "Cu CFR iti anuleaza si doua goluri!"
Foto: Captura Telekom Sport

Gigi Becali a anuntat ca vrea arbitri straini la derbiul din Liga 1 cu CFR Cluj, el marturisind ca se teme de arbitraje dupa meciul cu cei de la Craiova.

Latifundiarul spune ca il ingrijoreaza si celelalte partide din play-off, insinuand ca CFR ar influenta cumva arbitrajele pentru a pune piedici FCSB-ului.

"Am depus un memoriu la CCA, da. Am depus ca sa stim si noi de ce s-a anulat golul ala. A fost fault? A fost ofsaid? S-a scufundat lumea? Ce a fost? Sa ne spuna si noua! Sigur ca banuim ca ar fi putut fi ceva care nu e legat de sport! Trebuie sa stim si noi de ce a fost anulat. Pai si-a adus tusierul aminte ca trebuia cumva sa ridice fanionul?

Nu vreau sa mai vorbesc, pentru ca ei abia asteapta. Sunt capabili de orice, sunt capabili sa spuna, daca trecem peste CFR, ca am facut declaratii defaimatoare si sa ma duca la comisii. Dupa te mai si depuncteaza... In Romania nu mai e pe dreptate si moralitate, e pe uite ca pot! El e presedinte, e comandant! Comanda tot! Asa e in Romania. Eu am incercat sa ma bag, dar daca asa e mentalitatea romanilor... Romanii nu au barbatie acum.

Eu nu imi fac probleme pentru meciul direct cu CFR, ci pentru celelalte cinci meciuri din play-off. Am cerut deja arbitrii din strainatate la meciul cu CFR! Nu ai cum sa castigi altfel. Cu CFR nu iti anuleaza un gol, iti anuleaza si doua! FCSB e cea mai dezavantajata echipa, uitati-va la statistici! Cea mai avantajata e Craiova, apoi CFR", a spus Gigi Becali la PRO X.

FCSB a avut un gol anulat gresit in partida cu cei de la Craiova, iar oficialii echipei insinueaza ca arbitrii ar fi "tras" cu cei de la CFR Cluj fara a prezenta insa nici macar dovezi circumstantiale in acest sens.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Becali arbitri straini, #Becali arbitri Liga 1, #Becali FCSB CFR Cluj arbitri , #stiri Gigi Becali