Gigi Becali, ofertă pentru Deian Sorescu! Câți bani a dat pentru căpitanul lui Dinamo și ce răspuns au dat "câinii roșii"

Vineri, 27 August 2021, ora 20:29
8080 citiri
Gigi Becali, ofertă pentru Deian Sorescu! Câți bani a dat pentru căpitanul lui Dinamo și ce răspuns au dat "câinii roșii"
Deian Sorescu. Foto: Facebook / FC Dinamo Bucuresti

FCSB a vrut să dea lovitura și să-l ia pe căpitanul lui Dinamo.

Echipa din Ștefan cel Mare a refuzat deocamdată propunerea venită de la Gigi Becali.

Edi Iordănescu a venit antrenor la FCSB și vrea să-și facă echipă de titlu.

După Keșeru, pe care l-a luat, Gigi Becali s-a orientat și spre Dinamo, unde a făcut o ofertă pentru Deian Sorescu.

750 000 de euro a oferit FCSB pentru căpitanul lui Dinamo, dar oficialii "câinilor roșii " au refuzat din start banii, scrie gsp.

""E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi.

E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat joi seară. Oferta este de 750.000 de euro.

Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căruia discutăm este mai mare de un milion de euro”, a spus Iuliu Muresan, administratorul special al lui Dinamo, pentru gsp.

Deian Sorescu are un început fulminant de sezon. Fotbalistul a marcat 6 goluri în acest debut de campionat, pentru echipa din Ștefan cel Mare.

#Deian Sorescu, #deian sorescu bani dinamo, #Gigi Becali, #FCSB , #stiri Gigi Becali