Gigi Becali a anuntat numele antrenorilor favoriti sa o preia pe FCSB

Duminica, 23 Decembrie 2018, ora 12:45
5685 citiri
Gigi Becali a anuntat numele antrenorilor favoriti sa o preia pe FCSB
Foto: Facebook / FCSB

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a oferit primele declaratii in ce priveste negocierile care au loc pentru numele viitorului antrenor de la gruparea ros-albastra.

E clar ca Nicolae Dica nu va mai fi antrenor la FCSB, chiar daca pana la aceasta ora nu a avut loc nicio pozitie oficiala din partea FCSB sau a lui Dica, cel care declara sambata dupa jocul cu CFR, scor 0-2, ca duminica va avea o discutie decisiva cu patronul Becali.

Duminica dimineata, Gigi Becali a avut o interventie telefonica la DigiSport TV, in care a declarat ca negociaza in prezent cu 3 antrenori, unul dintre ei nefiind inca numit, iar celelalte doua pozitii fiind deja nominalizate, un nume fiind poate o surpriza pentru fanii FCSB:

"Vorbesc cu toti. Am 3, vorbesc cu 3. Si Dan Alexa e printre ei. Teja si mai e inca unul, nu vreau sa-i spun pe toti, pentru ca favoriti sunt Alexa si cu Teja. Sa vedem, poate ei doi nu vor sa vina la Steaua. N-are rost sa spun tot, ca unii sunt orgoliosi si poate zic ca pe ei nu i-a intrebat nimeni.

Dupa Sarbatori vom anunta antrenorul. Acum vorbesc, ce mentalitate, ce sistem, ce cutare, ca nu ne grabim. Si cu Dica am vorbit aseara. Ma doare sufletul. N-a fost chiar asa de rau aseara, am dominat prima repriza, am avut ocazii. Problema a fost ca te egaleaza de la 2-0 Botosani, cand ai atatia accidentati, cand te domina Gaz Metan, asta e o problema, nu e in regula", au fost declaratiile lui Becali pentru televiziunea mai sus citata.

Cel mai probabil, al treilea nume este Laurentiu Reghecampf, asa cum Ziare.com v-a anuntat tot duminica dimineata, in stirea de mai jos:

Se intoarce Reghecampf? Care sunt sansele ca fostul antrenor al lui FCSB sa revina la echipa lui Gigi Becali

Dan Alexa este antrenor in prezent la Dunarea Calarasi, dar are o situatie foarte proasta acolo, fiind pe locul 12 in Liga 1 cu doar 17 puncte.

Vezi si:

Declaratia lui Mihai Teja, un alt nume care ii poate lua locul lui Nicolae Dica pe banca lui FCSB

Dupa meciul cu CFR Cluj, FCSB va ierna la 6 puncte in spatele marii sale rivale, pe locul 2 in Liga 1.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gigi Becali ofera numele antrenorilor favoriti, #Gigi Becali anunta favoriti FCSB , #stiri Gigi Becali