Gigi Becali ramane in inchisoare: Cand va fi anuntata decizia instantei

Marti, 31 Martie 2015, ora 19:45
23868 citiri
Gigi Becali ramane in inchisoare: Cand va fi anuntata decizia instantei
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali, finantatorul Stelei, ramane in spatele gratiilor cel putin pana vineri, atunci cand magistratii vor anunta verdictul definitiv in cazul liberarii sale conditionate.

Marti, judecatorii de la Tribunalul Constanta au luat in discutie cazul lui Becali.

Latifundiarul, care a primit o sentinta favorabila in prima instanta, la Judecatoria Medgidia, a fost adus de la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde este incarcerat, pentru a le explica magistratilor de ce trebuie pus in libertate.

Becali ar fi declarat ca perioada petrecuta in inchisoare este "cea mai folositoare" din viata sa.

Judecatorii din Constanta au ramas in pronuntare in acest caz, sentinta, care va fi definitiva, urmand a fi anuntata in cursul zilei de vineri, anunta postul Romania TV.

Daca va avea castig de cauza, Gigi Becali va fi pus in libertate imediat, insa daca solicitarea ii va fi respinsa, el va mai petrece luni bune in inchisoare inainte de a aparea din nou in fata instantei.

Site-ul Ziare.com v-a tinut la curent cu toate evenimentele de la Tribunalul Constanta:

19:40 - Tribunalul Constanta va anunta decizia in cazul eliberarii lui Becali in data de 3 aprilie.

14:30 - Magistratii se afla in continuare in pronuntare.

13:15 - Becali a dezvaluit in fata judecatorilor ca are nevoie de o interventie chirurgicala.

Becali sustine ca se va opera

12:33 - "Multumesc judecatorilor si procurorilor care m-au condamnat pentru ca eu consider ca cea mai folositoare perioada din viata mea au fost cei doi ani de inchisoare, mantuirea e cel mai important lucru pentru mine si am invatat ce inseamna mantuirea in inchisoare", ar fi spus Gigi Becali in fata judecatorilor, conform Mediafax.

11:00 - Procesul s-a incheiat. Judecatorii urmeaza sa ia o decizie si s-o anunte in cateva minute, relateaza Romania TV.

9:45 - Gigi Becali a intrat in sala de judecata.

INFO: Decizia Tribunalului Constanta va fi definitiva.

INFO: La inceputul acestei luni, Judecatoria Medgidia a hotarat ca Gigi Becali sa fie eliberat conditionat, insa procurorii au facut recurs la aceasta decizie.

20 mai 2013 e data de la care Gigi Becali se afla dupa gratii.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Gigi Becali eliberat conditionat LIVE , #stiri Gigi Becali